39+3 (17. juli 2012)

Dagens barsels-strabadser har båret frugt i form af et hjemmelavet repos til Lillepigens lift så hun kommer til at sove i samme højde som os så det bliver lidt mindre besværligt med amning om natten.

Repos’et blev lavet af en ekstra hylde vi fandt i et skab og 4 ben fra Silvan som lige passede i højden med vores seng.

Og så er den næææææsten samme træsort som vores seng 🙂 Repos’et skal sammen med liften alene bruges som erstatning for en rigtig babyseng indtil vi flytter til Amsterdam hvor Lillepigen nok skal få en rigtig fin prinsesse seng.

Derudover lykkes det den vordende moder at få hentet en ekstra barselspakke i dag. Pakken er fra Miljømærkning Danmark og indeholder kun materialer som er svanemærkede, ikke indeholder phthalater etc.

I pakken var der en bodystocking (str. 6-9 mdr.), en lille bil, en pakke vådservietter, lidt cremeprøver (en til Lillepigen, en til far og en til mor), en pakke tandpasta, en kundevogns-mønt og et par brochurer om hvordan man undgår skadelige stoffer og lignende.

Pakken var rigtig fin og kunne afhentes gratis på Valby Kulturhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *