39+2 (16. juli 2012)

Så er der under en uge til termin! Der er dog stadig intet, der tyder på Lillepigen vil ud lige foreløbig så mon ikke hun bliver derinde frem til d. 1. august, hvor vi så skal på Rigshospitalet og sættes i gang.

Der er stadig masser af liv døgnet rundt – Lillepigen sparker, spjætter, vender sig og hikker på livet løs og hendes mor synes efterhånden hun er lidt voldsom af og til.

Barslen bliver derfor benyttet til ren hygge – den vordende moder sover længe, ordner små projekter og hygger med vennerne – særligt folkeskoleveninden Julie, som har sommerferie fra medicinstudiet, har været med rundt på eventyr.

Nedenfor ses et par billeder af mavsen fra i dag (39+2) – som det ses er der stadig en smule talje at spore hos den vordende moder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *