37+5 (5. juli 2012)

Så blev det sidste indkøb gjort og vi mangler nu kun at hente den gyngestol den vordende moder har fået lov at fået til ammestol. Det drejer sig om lege-onkel Wazz’ farmors gyngestol, som hun har fået lov at låne indtil vi flytter til Amsterdam, hvor der indkøbes en ny til samme formål.

Dagens indkøb var den famøse kopholder som flere af Jer nok har hørt omtalt som ‘det sidste vi mangler udover babyen’. Kopholderen er allerede monteret på barnevognen og nedenfor ses en komplet pimp-my-stroller-oversigt – fra venstre mod højre ses:

Cykelcomputer, pusletaske, kopholder, barnevognskæde, regnslag og myggenet, kodelås, refelkser, tøjklemmer til montering af stofble.

Så kan der vist heller ikke monteres mere grej på barnevognen hvis Lillepigen skal kunne være der 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *