37+3 (3. juli 2012)

Når man nu er ingeniør bliver man nødt til at pimpe sin barnevogn bare en smule, så nu er der blevet monteret en cykelcomputer på barnevognen så den vordende moder kan følge med i hvor mange km hun får gået med Lillepigen.

Som det ses af tredje række på displayet er vognen allerede blevet luftet 48 meter  – det være sig 48 meter rundt om spisebordet. Det tog nemlig lige lidt fintuning af computeren, at få den til at sidde fast og måle korrekt da det viser sig at være lidt mere besværligt at montere sådan en sag på en barnevogn end på en cykel, hvor der er noget mere plads i og omkring hjulene.

Men monteret blev den 🙂

Derudover har den vordende moder brugt dagen på lidt shopping i Fields hvor hun blandt andet forkælede sine små trætte fusser med en gang fiske-peeling. Det var skønt at få nusset fødderne og fjernet dødt hud, men det er bestemt ikke for sarte og kildne sjæle 🙂

Det er forresten ikke min fod, der ses på billedet herunder men blot et billede der illustrerer hvordan sådan en fiske-peeling går til.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *