Besøg i Odense

I tirsdags var Maya, Mor og Far hos doktor Keld i Odense for at få gjort årets status på Mayas arm.

Vi havde selv talt om på vejen derned hvad vi skulle sige til Keld for at forberede Maya på besøget og vi blev enige om at det går rigtig godt med armen og resten af Maya ?

Keld var heldigvis enig og Maya var sød til at lade Keld mærke og teste armen selvom hun stadig synes han er liiiidt farlig.

Keld mente at Maya stadig har fuld bevægelighed hvilket giver de optimale rammer for at træne så vi skal blot fortsætte med at strække armen ud og opfordre Maya til at bruge den i hverdagen ligesom nu.

Keld mente desuden at Maya ligger i blandt den tredjedel af patienterne med denne skade som klarer sig bedst. Det var dejligt at høre.

Vi talte også kortvarigt om det mentale i Mayas skade og vi fik Keld til at sige meget tydeligt til Maya at hendes arm er ligeså god som den anden og at der ikke er noget som den ikke kan. Det betyder også at vi skal øve os i ikke at kalde den ‘den dårlige arm’ og bare lade Maya lege så vildt hun har lyst til uden at være bekymrede for om armen mon kunne tage skade af det.

Keld vil gerne først se os om et år igen som de sidste par gange og vi fortsætter med fys ca hver 4. Uge som I dag for at sikre at alt stadig går i den rigtige retning og for at få inspiration til leg og øvelser der kan styrke Mayas krop.

Seje Maya ❤️