Anekdoter

Pigerne siger de sjoveste ting for tiden.

Den anden dag talte vi om, at Prins Henrik lå for døden og pludselig udbryder Ida, at hun også havde hørt at Kim Larsen var syg og kunne dø af det. Så talte vi lidt om det og efter lidt betænkningstid siger Ida så: “… Men altså så længe vi hører ham synge ‘Det var i 1949 eller ca deromkring da der var krig i Korea’ så er han i hvert fald ikke død!”. Og hun har jo ret.

Alle børnene i Storegruppen i børnehaven (dem som snart skal i skole) har lavet de fineste selvportrætter. Dette her er Ida med de fineste blå øjne og leverpostejfarvet hår ?

Forleden da Maya hjalp Mor i køkkenet fik Maya lov til at lave sovsen. Vi skulle have and, kartofler rødkål og sovs så det var med ægte andefedtsovs men i mangel på kulør konkluderede Mor at sovsen altså bare måtte være hvid hvortil Maya udbrød: “Juhuu! Hvid sovs er det jeg drømmer allermest om om natten!”. Måske vi bare skal lade sovsen være hvid fremover ?

I weekenden har vi været sammen med Nanna og Co. Og Mormor både lørdag og søndag. Det har været tophyggeligt og pigerne har virkelig hygget sig. Pigerne er stadig lige forelskede i Nanna og krammer alt hvad Nanna overhovedet gider.

Kusinekærlighed ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *