Jyllandstur og forårspiger

Jylland

I sidste weekend var vi i Jylland og besøge Mormor. Mormor er ved at få nyt køkken installeret, så omend det rodede en kende synes pigerne det var en fest at skulle på McDonald’s lørdag aften og mexicansk restaurant med Morfar og Grete søndag aften.

Togtur
Togtur
Gyngetur i Mormors garage
Gyngetur i Mormors garage
Dobbeltbad
Dobbeltbad

Vi var forbi Olde Tove og hilse på plejehjemmet. Maya nåede kun lige indenfor døren før hun styrtede ud for at hente Oldes rolator som hun synes er det fedeste legetøj når vi er på besøg.

Vi var også forbi Olde Anes gravsted og plante en lille blomst i anledningen af hendes 95 års fødelsdag i dag.

Hilsen til Olde Ane ♡
Hilsen til Olde Ane ♡

Maya klar til fødselsdag

Vi er så småt ved at gøre klar til Maya fylder 3 år om et par uger. Vi har købt en rygsæk som hun kan få sin madpakke og skiftetøj med i når de skal på bustur, som man må komme med på en gang om ugen når man er 3 år gammel. Maya er var helt forelsket i sin nye rygsæk og ville have den med alle steder.

Som en milepæl kan Mor også berette at Maya endelig ser ud til at begynde at sove igennem om natten her hvor vi nærmer os hendes 3 års fødselsdag. 4 nætter i streg har hun sovet i sin egen seng hele natten. Det har holdt hårdt og hun har tit været billigt til salg, men nu satser Mor på at vi går mod bedre tider og bedre søvn.

Maya med sin nye børnehave-tur-rygsæk
Maya med sin nye børnehave-tur-rygsæk

Vi kiggede også lidt på ønsker til fødseldag og Maya blev forelsket i denne Klokkeblomst bog samt et par andre ønsker som ønskesedlen her på siden er opdateret med.

Maya har fundet en bog til ønskesedlen
Maya har fundet en bog til ønskesedlen

Og så gik turen hjemad igen. Underholdningen stod på Hvem er Hvem spil, en lur for begge piger og ellers bare afslapning og masser af hapsemadder.

Togtur
Togtur

Forår!

Nu hvor det efterhånden er blevet forår har pigerne og Mor gjort fusserne klar til at blive luftet med neglelak, og mens man venter på at de tørrer kunne man jo passende spise en is! ?

Klar til forår med is og neglelak
Klar til forår med is og neglelak