Børnehave børn 

Den 1. November starter Maya i børnehaven. Maya skal starte på en indslusningsstue (Løvestuen), hvor Ida også gik da hun skiftede fra vuggestuen til børnehaven. 

Maya skal starte sammen med en anden pige ved navn Maya A., som også går på Solstuen i vuggestuen i dag. De to er gode venner så det er super fint at de har hinanden, og ligeledes at de kun er de to der skal starte i børnehaven så der er lidt ekstra opmærksom til de to. 

Maya glæder sig og vi taler meget om skiftet. Maya og Ida afleveres på Løvestuen hver morgen så Maya kender omgivelserne og er vant til både de voksne og børnene. 

Mor glæder sig til at pigerne skal gå i samme bygning igen så de ikke skal hentes og bringes to forskellige steder, og så vi ikke skal i to forskellige garderober hver morgen og hver eftermiddag. Mor glæder sig også til at Maya ikke længere skal sove lur og håber at det betyder at hun bliver lettere at putte om aftenen, hvor vi snildt kan bruge 1 time til halvanden dagligt på at få Maya til at falde i søvn. 

Besøg på OUH

Den 31. Oktober skal Maya til tjek på Odense Universitetshospital, hvor doktor Keld skal lave status på Mayas arm. 

Vi har for nylig fået lavet en test af Mayas færdigheder og fysioterapeuten mener, at Maya er så dygtig med hendes arm,  at hun ligeså godt kan flyttes over til en privat fysioterapeut tættere på hvor vi bor. 

Mor er spændt på hvad dommen bliver og hvordan Keld ser Mayas arm i forhold til potentielle operationer.