Status: Skoldkopper

Skoldkopper

Maya har stadig skoldkopper. I dag er det en uge siden de første poppede frem. Maya er helt klart ovre den værste del og lige nu venter vi bare på at der skal komme skorper på de sidste så hun må komme i vuggestue igen.

Skåååål(d)kop!
Skåååål(d)kop!
Stakkels Musenberg
Stakkels Musenberg

Derefter venter vi på at Idas skoldkopper skal få fat. Vi har gjort hvad vi kan med delejuice og møsser for at Maya skulle få smittet Ida, såfremt hun ikke allerede var smittet, hvilket intet tyder på. Der er stadig ikke noget at se eller bemærke på Ida, men det må kun være et spørgsmål om tid før Ida også får det. Det skal ikke være en hemmelighed at vi meget gerne vil have det overstået mens pigerne er så små som muligt, da de efter sigende skulle komme langt nemmere igennem sygdommen jo yngre de er.

Maya har haft nogle trælse nætter, hvor hun er vågnet og har været rundt på gulvet. De første 3 nætter kløede det så vi sprøjtede med en slags spray, der skulle lindre. De nætter sov vi ca 4 timer pr. nat og så underholdt Maya på sirene resten af natten.

De sidste nætter virker det dog blot som om Maya har været forvirret for hun traver rundt om natten og kan ikke finde ro. Hun flegner totalt, hvis man forsøger at lægge hende i sengen, så i stedet må vi blot på skift gå med hende ind i stuen så hun ikke kommer galt afsted. Det har taget 1-2 timer pr. nat før hun igen er faldet til ro.

Om dagen har Maya ikke haft de store gener, men har til gengæld taget nogle gode lange lure for at udligne for de dårlige nætter.

Søstre med attitude!
Søstre med attitude!

Men selvom man har skoldkopper kan man jo sagtens være i stjernegodt humør og danse med sin søster 🙂