Sygetutten

Så er den gal igen – Ida vækkede os i nat og havde kastet op i sengen. Far og Mor er efterhånden så rutinerede at vi varetager hver vores opgaver så der bliver skiftet sengetøj og nattøj, fundet skåle, klude og lagt ekstra lagner på sengen så det er hurtigt at skifte, hvis man kaster op i sengen.

Mor tænker det må være 2. runde af den maveinfluenza som Ida var ramt af for et par uger tilbage, for den huserer stadig i institutionen. Denne gang er timingen dog noget bedre da der er gået ferie i den for mange af Mor og Fars kolleger så kalenderen er næsten tom, og resten kan tages hjemmefra. I dag har Mor sygetjansen, hvilket passer fint da Mor og Ida ikke har sovet meget siden 00.46 i nat da Ida vækkede os.

Sygetutten camperer på sofaen...
Sygetutten camperer på sofaen…

Far afleverer og henter Maya og så drøner Mor og Maya en tur til lægen sidst på dagen, hvor Maya skal have sin 15 mdr. vaccination. Mor er lidt imponeret over, at Maya ikke har været mere syg end hun har siden vuggestuestart – Ida har faktisk haft flere sygedage på trods af at det typisk er i vuggestuen at man bliver smittet tiere fordi man sutter på det samme legetøj…. Mor påtænker Mayas ekstra ‘kropspolstring’ fra de glade ammedage for at være en hjælpende hånd for Maya.

Fuld fart på Maya
Fuld fart på Maya
Frække My med søsters sut og Ninus
Frække My med søsters sut og Ninus

Maya bliver bedre og bedre til at underholde sig selv i op til 10 minutter af gangen. Af og til resulterer det dog i at der males på et bord eller at der tømmes en kasse lommetørklæder eller et glas med krydderi udover gulvet – men de 10 minutter er det værd 🙂

Her til morgen hyggede Maya med en kuffert med disney figurer i.

Maya elsker at sidde i sin stol og læse eller lege
Maya elsker at sidde i sin stol og læse eller lege

I søndags var Mor og Maya en tur i zoo, mens Far og Ida hyggede hjemme.

Maya kigger på dyr
Maya kigger på dyr
Giraffen var så tæt på at vi næsten kunne røre den
Giraffen var så tæt på at vi næsten kunne røre den

Begge piger var helt udkørte sidst på eftermiddagen og tog en synkron lur på sofaen.

Resultatet af rodet
Resultatet af rodet

Formiddagen brugte vi i haven og på tur i Føtex

Sommerpige #1
Sommerpige #1
Sommerpige #2
Sommerpige #2
Endnu en 10 minutters stund..shhh!
Endnu en 10 minutters stund..shhh!
Søndags-pandekage-hygge
Søndags-pandekage-hygge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *