Sovetryner

Mayas 13. tand

Så skete det igen – Maya har en ny tand på vej. Nu tand #13. Det er den venstre hjørnetand i overmunden, som er på vej – og Mor tænker at de tre andre nok følger lige i måsen derpå. PT kan man dog kun lige ane spidsen af #13, som er brudt igennem.

Sovetryner

I nat har både Maya og Ida sovet fra kl 20.30-6.30!!!!!  10 timer uden en lyd! Vi elsker det!

Mayas seng står nu fast inde på pigeværelset – og 3 ud af 5 nætter har været en succes, hvor Maya har sovet igennem inde på værelset. Mor og Far skiftes til at putte pigerne så vi ikke får skabt dårlige vaner, hvor kun Far eller Mor kan putte og det går rigtig godt. Pigerne har en del krudt bagi lige når vi siger godnat og har lige brug for 4-5 minutter før de falder til ro og slapper af, men generelt går det bare super godt med putningen. Ida ligger oppe i sin egen seng og putter imens Mor/Far og Maya ligger nede på en madras på gulvet, hvor Maya mosler lidt rundt indtil hun falder i søvn. Så udspænder vi Mayas arm og putter hende op i hendes egen seng. Derefter går der typisk ikke mange minutter før Ida også sover.

Vi nyder det så længe det varer!

Ida synes det er SÅ hyggeligt at have fået Maya ind på værelset, og Mor har bygget hule imellem sengene, hvor man kan lege, læse historier…. eller falde i søvn, hvis man nu pludselig var blevet træt! Det skete for Ida i weekenden – det er aldrig sket før, at Ida bare sådan er faldet i søvn – det må være en god hule.

Ida sover lur i hulen
Ida sover lur i hulen
Søstre <3
Søstre <3
Storesøster
Storesøster
Lillesøster
Lillesøster
Mysenberg med de første rottehaler!
Mysenberg med de første rottehaler!
Sko skal der til
Sko skal der til

Joan

Mor bliver tit spurgt af venner og familie om vi stadig har ‘hende der Joan’ – og det har vi bestemt.

Joan henter som regel pigerne i hhv. vuggestuen og børnehaven to gange hver uge. Så går de enten i Zoo eller ned i gården og hygger. Når Mor kommer hjem fra arbejde smutter Joan ud i køkkenet og laver mad til os. Som regel spiser Joan med og smutter så efter maden. Det er smadderhyggeligt og Joan er en kæmpe-hjælp, som altid kommer glad og parat til at give en hånd og det får hele ugen til at glide meget nemmere for os alle sammen når vi ved Joan kommer forbi med lidt ekstra energi og nye lege til pigerne.

Pigerne er også rigtig glade for Joan og hun bliver altid mødt med smil og krammere når hun henter pigerne.

Yndlings-Joan!
Yndlings-Joan!

Grundlovsdag

I fredags var vi på tur det meste af dagen. Far var på arbejde så det var bare vi tre piger. Vi startede med at tage på legepladsen og derefter tog vi op til Onkel René og Tante Anne, hvor vi så deres nye køkken. Ida synes der var temmelig langt op til 5. sal så hun spurgte lige Onkel om ikke han lige kunne bære hende – og det kunne han selvfølgelig godt.

Derefter gik vi i Zoo, hvor vi spiste frokost imens Maya sov lur og så trak Ida ellers (bogstavlig talt) Onkel med rundt i et par timer imens Maya sov og Mor tog en slapper i solen.

Alle hyggede sig og både Ida og Onkel faldt i søvn da vi kom hjem imens Mor lavede pandekager til hele flokken.

Kom så onkel!
Kom så onkel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *