Baktusser

Lille My går og går, og falder og falder. Det koster knubs og styrt lige på hovedet hver eneste dag, men det afholder hende ikke fra at blive mere og mere modig.

I går kom hun hjem med et kæmpe blåt mærke lige i panden efter et styrt i vuggestuen. Sådan er det jo.

Lille my med kæmpe blåt mærke i panden
Lille My med kæmpe blåt mærke i panden

Ida med Feber

Vi nåede lige at have en søndag uden nogen syge børn, så blev Mor ringet hjem igen mandag – nu med en Ida med 38,7 i feber. Ida har derfor været hjemme med Mor hele dagen i dag og har stadig haft feber (38,4 da det var det højeste i dag) men ellers har hun faktisk haft det fint uden så meget hoste og snot. Vi håber hun er ovenpå igen i morgen, men uanset hvad holder Mor hende hjemme så hun ikke skal udsættes for nye baktusser lige op til ferien.

Feber-syg men glad Ida
Feber-syg men glad Ida

På torsdag starter påskeferien for Mor og pigerne, mens far må vente til fredag. Man har nemlig ikke fri Skærtorsdag i Sverige. Mor er derfor godt i gang med at udtænke en plan når begge piger skal underholdes en hel dag hjemme mens alle steder har lukket.

Mor på job

Mor har måtte tage billeder af hendes plads på kontoret til Ida som ikke rigtig kan forstå, at Mor er på arbejde. Mor har da også måtte vise Ida billederne gentagne gange i dag for at stille Idas nysgerrighed. En dag tænker Mor at tage Ida med derud så hun kan se hvad det er for et sted Mor nu bruger så meget tid.

Mors plads på jobbet
Mors plads på jobbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *