Sovetid

Mayas gode lur

I går sov Maya sin første lur i klapvognen på mere end 35 min., hvor hun bare stod og ikke blev kørt med. Mor er så småt begyndt at udfase lurene i slyngevuggen til fordel for klapvognen, så Maya så småt kan blive vuggestue-klar. I går faldt Maya helt umotiveret i søvn i klapvognen på vej hjem fra vuggestuen, hvor Ida var blevet afleveret. Maya vågner altid efter 35 minutter (vi taler uden undtagelse mellem 33 og 36 minutter HVER GANG), så da der var gået 30 min. var Mor klar til at springe ned i gården så snart Maya gav lyd. Men Maya sov videre. Maya sov 1 time og 35 minutter uden at vågne!!!! Mor var lamslået og nåede sindssygt meget på den tid, hvor Maya sov.

Mor kiggede ud af vinduet 50 gange for at sikre sig at hun virkelig sov endnu, og at babyalarmen ikke bare var gået i stykker
Mor kiggede ud af vinduet 50 gange for at sikre sig at hun virkelig sov endnu, og at babyalarmen ikke bare var gået i stykker

I dag var Mor meget opsat på at gentage successen, så Mor sørgede for at få Maya spist godt af, kørt godt træt og med tør ble. Så sagde Ninus godnat og voksiposen blev bundet og så trillede vi afsted. Vi nåede ikke engang en tur rundt om blokken før Maya sov. Mor stod klar efter 35 minutter, hvor Maya som vanligt vågnede og pippede. Så spurtede Mor ned til Maya og trillede afsted med vognen i håb om at hun ville sove videre. Så snart hun sov igen kørte Mor vognen om i gården igen og så sov Maya ellers 1 time mere, så hun i alt nåede om på 1 time og 45 minutter. Det var heeeelt vildt! Om det skyldes den friske (by-)luft, den trygge fornemmelse i voksiposen eller om Maya bare efterhånden også er ved at være træt vides ikke, men Mor synes godt om Mayas kvantespring i lurene i denne uge!

Maya og Max

I denne uge har Mor og Maya været på tur i Max. Først til fys i går og i dag kørte vi ærinder. Og Maya elskede det! Maya har jo ellers skreget nærmest i det øjeblik hun var blevet sat i stolen i bilen, men nu hvor stolen er placeret i isofix-basen er stolen høj nok til at Maya kan se ud af sideruden – og det er noget der dur! Maya sagde ikke et kvæk hele vejen ud til hospitalet, hvor vi går til fys, så Mor troede hun var faldet i søvn, men et kig over skulderen viste at Maya bare sad og fulgte med i hvad der skete udenfor. Det var SÅ skønt at både Mor og Maya kunne nyde turen.

Græsenke

Tirsdag og onsdag har Far været henholdsvist til generalforsamling og til firmamiddag så Mor har været alene på skansen og har skullet putte både Tut og My for første gang. Mor havde i forvejen sørget for aftensmaden så vi ikke skulle bruge lang tid på den og så hyggede vi os ellers bare igennem eftermiddagen og aftenen, fik 2 x bleer skiftet og nattøj på, læst en fælles godnathistorie og så kørte vi ellers amme-putning af Maya i gyngestolen ude i gangen foran Idas dør så Mor kunne være til stede for begge piger på en gang. 20.20 var der ro. Bom!

Ida og Mor legede i gården imens Maya sov en 35 min. lang eftermiddagslur
Ida og Mor legede i gården imens Maya sov en 35 min. lang eftermiddagslur
Mor fik også badet begge piger. Fællesbad er et hit hos dem begge, selvom pladsen er trang
Mor fik også badet begge piger. Fællesbad er et hit hos dem begge, selvom pladsen er trang

Selvom vi klarede de to aftener uden problemer synes vi nu alle at det er hyggeligere og nemmere når Far er hjemme. Og Ida har i den grad savnet sin Far, så i dag har den stået på så meget Lego-bygning som der overhovedet har været mulighed for.

Separationsangst

Mor og Far skulle dog til forældremøde i vuggestuen i et par timer, så her var Jane selvfølgelig hidkaldt. Men allerede efter 1½ time måtte Mor smutte fra mødet da Maya-musen bare var ked, ked, ked så Jane slet ikke kunne trøste hende.

Om Maya bare synes det var for længe siden hun havde set Jane sidst, eller om hun blev ked af det fordi Mor var gået ved vi ikke, men i det øjeblik Mor tog Maya i armene igen, faldt hun til ro. Mor er spændt på hvordan det udvikler sig over den næste tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *