Ingen børnepenge og ingen baby – 41+1

Akupunktur igen

Mor er netop hjemvendt fra endnu en omgang akupunktur med henblik på at sætte fødslen i gang. Mor fik sat 17 nåle i fra top til tå, nogle af nålene satte Eileen endda strøm til for at gøre dem endnu mere virksomme. Det føltes lidt som at holde fast i et el-hegn med små strøm-impulser, der blev sendt afsted igennem kroppen. Ikke synderligt behageligt, men hvad gør man ikke for at uddrive hende Lillesøster!

Mor fik også sat nye kugler i ørerne til smertelindring og til at sætte hormonerne i gang (ved ikke om Far synes vi skal trykke for meget på dem 😉 ). Det var sidste gang hos Eileen, hun nævnte dog at vi altid var velkomne til et efterfødselsforløb for både Mor og Lillesøster, hvis der opstår problemer med noget.

Zoneterapi

I mandags var Sabrina forbi for at give hendes ‘uddrivelses besyv’ med på vejen. Sabrina gav Mor zoneterapi over 3 timer med små pauser ind imellem – igen med henblik på at få Lillesøster ud! Sabrina trykkede og trykkede det bedste hun havde lært og stoppede først da både Mors fusser og Sabrinas fingre var helt ømme 🙂

Tak for indsatsen Sabbe – også selvom det hverken blev til baby eller La Glace denne gang 😉

Regelmæssige plukkeveer

Mor har flere gange (senest i aftes) haft regelmæssige plukkeveer med 8-9 minutters interval over flere timer. I torsdags efter hindeløsning begyndte plukkeveerne endda at bide som begyndende rigtige veer, men da Mor tænkte at det var bedst at samle kræfter og gik i seng stoppede veerne 🙁

I morgen er det igen tid til hindeløsning hos jordemoderen, så vi krydser fingre for at det igen sætter gang i veer og at de denne gang fører Lillesøster med sig så vi slipper for at skulle forbi fødemodtagelsen til yderligere undersøgelse på lørdag.

Mor er fortrøstningsfuld…. men efterhånden lettere utålmodig 🙂

Ugens program:

-Torsdag: Hindeløsning hos jordemoder
-Lørdag: Tjek på Hvidovre Hospital for at lave status på Lillesøster og måske tage fostervandet
-Mandag: Hvis vandet ikke tages lørdag bliver der prikket hul på det mandag på hospitalet, da Lillesøster helst skal ud senest tirsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *