Ammeferie og Farmor forbi

Ammeferie

I dag er Far og Ida taget på tur i ‘Den Blå Planet’ (Danmarks Akvarium) så Mor og Maya kan få ro til at amme hele dagen i håb om, at vi kan få boostet mælkeproduktionen så Maya kan nøjes med at blive ammet. Maya fik sin seneste flaske torsdag aften (for ca. 36 timer siden) og har både sovet fint og været i højt humør – se selv 🙂

Amme-damen på amme-ambulatoriet sagde, at med Mayas størrelse i betragtning burde vi sagtens kunne droppe flaskerne med det samme og blot amme hende så ofte hun efterspørger det – Mor vil dog hellere give Maya en flaske af og til, hvis hun stadig er sulten når babserne er tømte, så både Mor og Maya kan få et par timers søvn i streg i løbet af natten.

Som tommelfingerregel skal nyfødte mindst tage 200 gram på om ugen, så Mor har tænkt sig at veje Maya hver dag  frem til på onsdag, hvor hun igen skal vejes af sundhedsplejersken, så vi er sikre på at hun får nok at spise.

I går erfarede Mor, at Maya får ondt i maven når Mor har spist jordbær, så det må Mor desværre holde sig fra de næste måneder så vi undgår endnu en skrigetur af den type vi havde i går 🙁

Maya med store øjne og en let bekymret mine
Maya med store øjne og en let bekymret mine

Farmor Forbi

I går sendt vi Farmor hjem til Farfar efter at have nydt godt af hendes selskab og madlavning siden tirsdag. Farmor har hentet og bragt Ida i vuggestuen, handlet ind, ryddet op og lavet mad – og allervigtigst leget med Ida. Det har været SÅ skønt og en kæmpe hjælp.

Idas nye hat... som i virkeligheden er en cykelkurv
Idas nye hat… som i virkeligheden er en cykelkurv
Ida tager en slapper efter hård leg med Farmor :)
Ida tager en slapper efter hård leg med Farmor 🙂

Tak for besøget og kom snart igen Farmor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *