Barselsønsker

Barselsønsker

Efter flere forespørgsler har vi nu opdateret Idas ønskeseddel her på siden til også at være en ønskeseddel til Lillesøster. I første omgang er det tiltænkt barselsgaver, for dem, som måtte vælge at medbringe sådan en til Lillesøster. Vi ser dog lige så gerne, at I tænker på Ida og giver hende en ‘Tillykke-med-Lillesøster-gave’ i stedet, da Lillesøster har masser af tøj og legetøj fra Ida som hun kan boltre sig med og hverken kommer til at mangle eller føle sig forbigået.

Ikke desto mindre har vi alligevel fyldt et par ønsker til Lillesøster på ønskesedlen 🙂 Ønskerne kan ses her.

Lillesøsters særdeles veludrustede tøjskab. Og det her er kun str. 50+56!!
Lillesøsters særdeles veludrustede tøjskab. Og det her er kun str. 50+56!!

MinTicker.dk Ticker

Oprydning og Indretning

Mor og Far er stadig i gang med en større oprydning i lejligheden og er så småt også begyndt at kigge på loftsrummene og de mange opmagasinerede kasser deroppe.

Mor har solgt og bortgivet en masse ting på Den Blå Avis – og flere ting vil følge – så andre kan få glæde af sagerne i stedet for, at de blot står og fylder på loftet. Barnepige Jane, som netop er flyttet i ny lejlighed, fik også en sækfuld sager med på cyklen sidst hun var her, som hun lige stod og kunne bruge.

Efterhånden som hjørnerne i lejligheden tømmes rykker vi lidt rundt på tingene for at se hvordan vi bedst får udnyttet hver en kvadratmeter når vi snart har to krudtugler drønende rundt på gulvet – og så bliver der selvfølgelig også købt lidt nyt (og brugt) her hjem til 🙂

Endnu et Zoo-visit

Udover at rydde op, rykke rundt og sælge sager har vi også haft tid til at slå et smut forbi Zoo her i weekenden. Det var som altid et hit hos Ida!

Vi hilste lige på Marius' venner....
Vi hilste lige på Marius’ venner….
Far og Ida spejder efter zebraerne
Far og Ida spejder efter zebraerne

Fredag aften var vi på venne-visit hos Sofie og Michael og deres to drenge, hvor den yngste er 8 uger. Det var skægt at se Ida observere Lillebror Victor i Mors favn selvom Ida synes han var lidt kedelig, som han bare lå der og kiggede 🙂

Og med alle de oplevelser og traven rundt i Zoo er det altså hårdt at skulle op og i vuggestue 7.20 mandag morgen 🙂

En lille morgentræt mus, som var ligeglad med at mor tændte lyset og lavede morgenmad
En lille morgentræt mus, som var ligeglad med at mor tændte lyset og lavede morgenmad

Mors billeder

Mor blev i sidste uge kontaktet af den fotograf hun var på foto-kursus hos sidste sommer i Amsterdam, for at høre hvordan det gik med fotograferingen. Mor kvitterede med at sende et link til siden her med nogle af Mors favorit billeder og fotografen var så imponeret, at han bad om at få lov til at poste et par af billederne på sin facebook side for at vise andre hvad de kan få ud af et lignende foto-kursus. Det fik han selvfølgelig lov til og herunder ses hans post 🙂

Nogle af Mors billeder er fremvist her
Nogle af Mors billeder er fremvist her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *