Klargøring og så småt farvel

Farvel til Baby musik gruppen

I dag har Ida og Mor været til Baby musik for sidste gang og fik sagt pænt farvel til dem alle sammen. Det var igen rigtig hyggeligt, men Ida synes nu også nogen gange det var noget værre larm vi spillede 🙂

Den nye stol

På vejen hjem svingede vi forbi en butik og købte en ny transportabel stol som vi kan bruge når vi skal på restaurant, ferie eller på besøg hos nogen, som ikke har en babystol. Vi regner også med at stolen kan bruges til Lillesøster når vi besøger bedsterne i fremtiden så de ikke behøver have to stole stående.

Dukke Sally må også gerne låne den nye stol når hun skal have mad
Dukke Sally må også gerne låne den nye stol når hun skal have mad
Ida viser lige stolen fra siden
Ida viser lige stolen fra siden

Den nye stol er smadder smart. Den kan sættes på alle borde med en max tykkelse på 5 cm og så kan den foldes sammen til næsten ingenting så den kan komme med i klapvognen eller i bagagerummet. Stolen foldes ud på 15 sekunder og skrues fast på bordpladen med de to skruetvinge-agtige-håndtag.

Den nye stol pakket sammen i en medfølgende lille pose
Den nye stol pakket sammen i en medfølgende lille pose

Mor forsøgte at finde en brugt version for at spare lidt penge, men folk er åbenbart så glade for denne her stol at de ikke vil sælge den. Så vi måtte pænt købe en ny.

Mor var træt af at når vi endelig er ude på en restaurant er der ofte ikke en stol til rådighed – og hvis der er en stol er den smurt ind i gamle madrester og er temmelig ulækker. Nu har vi vores egen som vi altid kan have med så Mor, Far og Ida kan spise på samme tid. Det er SÅ kedeligt at være på restaurant og få lækker mad som når at blive kold fordi Mor og Far må spise på skift. Stolen kan også bruges når vi selv har gæster med små børn på besøg. Det er SÅ smart!

Vi satser på allerede at skulle teste stolen første gang på lørdag, hvor Mor, Far og Ida tager Farmor og Farfar med på restaurant i Amsterdam.

Frisk igen

Ida er frisk igen efter lørdagens feber. Mor nåede dog lige at panikke kortvarigt da Ida begyndte at få udslæt et par dage efter, hvilket kan være tegn på skoldkopper. Åh nej, så kunne vi jo ikke komme med flyet til DK på tirsdag! Heldigvis var det ikke skoldkopper, men noget andet udslæt, som forsvandt efter et par dage. Mor tror det var noget som kaldes ‘Tre-dages feber’, hvilket passer med symptomerne den sidste uge.

Idas iltre temperament er dog stadig ikke forsvundet sammen med sygdommen, så det kæmper vi stadig med :p

Den lille hushjælper

Mor har været i gang med at få klargjort alt hvad der klargøres kan til flytningen. Det indebar bl.a. at få vasket sofabetrækket og her viste Ida sig som en stor hjælp, der sagtens kunne hjælpe med at indstille både vaskemaskinen og tørretumbleren.

Den lille pilfinger hjælper mor med tøjvasken
Den lille pilfinger hjælper mor med tøjvasken

Af og til måtte Ida dog underholde sig selv, men så er det heldigt at man er blevet glad for at male i malebøger.

Ida maler i malebogen
Ida maler i malebogen

Og når det bliver lidt for kedeligt kan man altid tage en hviler med dukken og lidt TV.

Ida og Dukke Lise holder hyggestund under Lises dyne med Bamse og Kylling
Ida og Dukke Lise holder hyggestund under Lises dyne med Bamse og Kylling

Mor har fået solgt alle møblerne. De sidste to ting skulle blive afhentet i ugens løb så vi ikke behøver slæbe noget af det med til Danmark.

I morgen lander Farmor og Farfar til den sidste Amsterdamske nadver i denne omgang. De bliver indtil tirsdag hvor vi også flyver retur til Danmark. Farmor og Farfar kommer og hjælper med babysitning af Ida, så mor og far kan fokusere på at de rigtige ting bliver pakket ned (noget af inventaret hører jo til i lejligheden) når flyttefolkene rykker ind mandag morgen 7.30 :I

Indtil da skal vi bare hygge og lave lidt indledende oprydning. Det glæder vi os til….mest hyggen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *