Regnvejrshygge og Skralde-eventyr

Regnvejrhygge

Når sommeren går på held og der er gråt, vådt og ruskende udenfor må man hygge indendørs. Ida har brugt timer de sidste dage på at gå fra fordøren til altandøren med mors nøgler og sætte dem ved låsen (i Holland er der en lov om at det skal tage min. 3 min. at bryde ind i en husstand så der er låse i midten, foroven og forneden på dørene så Ida kan nå de nederste). Derefter vinker hun og siger “hej hej” og så går hun ud til den anden dør igen. Det er bestemt yndlingslegen pt udover at læse Pixibøger, som Ida elsker!

Lilletutten leger med nøgler
Lilletutten leger med nøgler
Lune boller på en kold regnvejrsdag. Mmmmmm
Lune boller på en kold regnvejrsdag. Mmmmmm

Skralde-eventyr

Mor og Ida har været på tur de sidste dage efter aftensmaden. Turen går kun ned til skraldespanden og tilbage igen, men Ida elsker at komme ud og gå og storgriner så snart mor giver Ida skoene på og spørger om vi skal på tur. I det øjeblik mor åbner døren styrter Ida ud til elevatoren og trykker på knappen (hvis man bare kunne nå!). Inde i elevatoren er det 50/50 om man forsøger at trykke på alarmknappen eller på dørlukkeknappen, og når elevatoren åbner igen løber Ida ud og hen til døren. Ida synes det er SÅ skønt at komme ud og gå tur og hun råber hej efter alle de naboer vi møder – absolut yndlings er det naturligvis når det er nogen med hund!

På vej ned af stien mod skraldespanden er et rent eventyr for Ida med lavendelbuske, fugle, græs og andet sjov. Så der er masser at se på og mange ting, der skal røres ved.
Når vi skal tilbage igen efter at have afleveret skraldet går turen op af trappens 8-10 trin. Det synes Ida også er helt fantastisk og hun har helt styr på at kravle op af trapperne i et hæsblæsende tempo.

Mor krydser fingre for at det snart stopper med at regne så vi også kommer på skralde-eventyr i aften!

Tilbage til Frederiksberg

Mor har fået godkendelse fra jobbet om forlængelse af orlov så hun først skal starte på job igen 6. januar. Oprindeligt hed datoen ellers start november, men da lejligheden på Frederiksberg er fremlejet frem til 1. december og Ida skal have en institutionsplads før Mor kan starte job igen, er det en kæmpe hjælp med de ekstra måneder. Det betyder at vi formentlig er tilbage på Frederiksberg i starten af december og kan komme stille og roligt igennem julen og forhåbentlig nå at få indkørt Ida i institution før mor skal retur på jobbet.

Mor synes også hun er ved at savne vennerne i København (og Jylland 🙂 ) , men timerne i selskab med Lilletutten i Amsterdam skal nok gå hurtigt og mor har tænkt sig at nyde de sidste måneder af barslen med masser af hygge i både Amsterdam og hos bedsterne i Jylland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *