Paris – The City of Love

Sikken skøn weekend vi alle tre har haft i Paris!

Paris er en fantastisk smuk by med et utal af smukke bygninger og skønne steder.

Mor og Far ved triumfbuen
Mor og Far ved triumfbuen

Vi har travet byen tynd. Mere end 30 km har mor målt det til på et kort på internettet så ikke noget at sige til vi har lidt ømme fødder. Det har også taget hårdt på klapvognen, hvor dækkene er slidt op så slangen nu buler ud et par steder – godt vi lige har købt tre nye dæk og slanger – nu er det bare liiiige om at få det monteret.

Ida og far var heldigvis i bedring allerede lørdag uden helt så meget snot og hoste og Ida har opført sig ganske eksemplarisk hele turen. Hun har siddet så fint i klapvognen og kigget uden at brokke sig på et eneste tidspunkt. Vi har sørget for at holde en masse spise-, lege- og kigge-på-hunde-og-duer pauser så humøret har været højt hos alle.

Den lille familie foran Eiffeltårnet
Den lille familie foran Eiffeltårnet

Vi har set hele byen udefra og nydt det gode vejr, som begavede os med 25 grader hele lørdag og med overskyet og køligere vejr søndag. Vi rejste med toget – 3 timer og 15 minutter – dog blev vi 1 time forsinket på vejen hjem pga. sporarbejde så Ida faldt i søvn i klapvognen på vejen hjem i sporvognen.

Det har været SÅ skønt og man kan sagtens nå at se Paris fra fredag aften til søndag eftermiddag. Også selvom dagene er kortere når man har en lille tut hvis sengetid skal passes.

Vi boede på det mest fantastiske hotel ved navn Gardette Park Hotel, som helt klart kan anbefales, hvis man skal til Paris.

Far lod byen leve op til sit tilnavn ‘City of Love’ og faldt på knæ midt i Paris, hvilket Mor naturligvis ikke kunne stå for. Herunder første billede af de ny-forlovede 🙂

Det ny-forlovede par foran Sacre Coeur kirken
Det ny-forlovede par foran Sacre Coeur kirken

Idas seje tricks!

Og så lykkes det Mor at få fanget nogle af Idas sejeste tricks på video – men helt ærlig Mor – hvor let tror du selv det er at klappe-kage mens man bruger hænderne til at holde balancen?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *