Hygge, hygge, hygge!

Legestue

Fredag var Ida og mor i legestue som planlagt, hvor vi mødtes med Agnethe og Augusta (2 år) samt Kirsten, Merle (2 mdr) og Leander (2 mdr). Det var helt vildt at se aldersforskellen på børnene og Ida var virkelig optaget af de to tvillinger som hun meget gerne ville klappe. Mor er nu trods alt glad for der kun kom én Tut ud for hold da op det er fast arbejde med sådan et par størrelser!

Vi havde en skøn eftermiddag alle 7 og har aftalt at mødes inden længe igen.

Familiehygge-lørdag

Lørdag stod i familiehyggens tegn. Vi havde en lang liste over ting vi gerne ville have nået nu hvor vi for engang skyld alle tre var hjemme og ikke havde gæster. Vi nåede ikke alle punkter på listen, men vigtigst fik vi dog Ida-sikret lejligheden lidt så Lilletutten ikke kommer galt afsted. Ved samme lejlighed fik vi udvidet Idas legeområde i stuen så hun har et lidt større gulv-areal med skumbrikker, der ikke er så kolde at sidde på som gulvet.

Idas nye legekrog med masser af skum-gulv
Idas nye legekrog med masser af skum-gulv

De gamle brikker er nu flyttet over ved siden af sofaen så man har en lille hyggekrog man kan være i mens mor og far laver mad, så man lige kan holde lidt øje med dem.

Den lille hyggekrog
Den lille hyggekrog

Ida var godt tilfreds med mere plads.

Ida leger med gåvognen, men har lige tid til at smile og vise bisser til mor
Ida leger med gåvognen, men har lige tid til at smile og vise bisser til mor

Lørdag var vi også på en lang gåtur rundt i kvarteret og far fik set en masse nye steder som Ida og mor havde udforsket forlængst.

En af de finere husbåde
En af de finere husbåde
I Amsterdam vokser træerne ind i himlen og tulipanerne vokser ind i træerne
I Amsterdam vokser træerne ind i himlen og tulipanerne vokser inde i træerne

Dejlig mad!

Efter 3 skønne uger i Danmark med masser(!) af mad og dagligt indtag af kage etc. var mor og far enige om at det var på tide at skære lidt ned. De sidste par dage har vi derfor praktiseret en noget sundere livsstil og bare for at vise Farmor hvad man kan bruge mikroovnen til fremviser vi nedenstående menu:

Dampet laks med bulgur, grøntsager og creme fraiche dressing
Dampet laks med bulgur, dampede grøntsager og creme fraiche dressing

Alt er lavet i mikroen på i alt under 15 min. (med undtagelse af dressingen selvfølgelig) og det smagte ganske fantastisk!

Lørdag aften begav vi os ud i noget lidt mere eksotisk, nemlig hjemmelavet falafel, som dog ikke var lavet i mikroovnen, men stadig smagte skønt!

Hjemmelavet falafel med rødkålssalat, hummus og creme fraiche
Hjemmelavet falafel med rødkålssalat, hummus og creme fraiche

I aften står menuen på hvidkåls-kyllinge-pakker med grøn salat og quinoa. Mmmmm!

Søndagsmarked

I dag har vi været på europas største loppemarked med 750 stande. Og det levede så sandelig op til sit navn – i guder det var stort!

Det eneste vi fik med hjem var dog Lotte, Idas nye gyngehest. Vi måtte slippe 4€ (~30 kr.) men så skal hun altså også lige shines op med lidt ny maling og en ny manke, så det er mors projekt i næste uge.

Lotte
Lotte
Loppemarked!
Loppemarked!
Far fik sig en is
Far fik sig en is

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *