Udviklingsspring for Ida og mor

Den lille terrorist

Mig - en lille terrorist.....næhæææ!
Mig – en lille terrorist…..næhæææ!

I de sidste 2 uger har vi sagt til os selv at Ida er i gang med et udviklingsspring, som gør at hun ikke spiser så meget og ikke sover godt om natten. Overhovedet! Mor synes godt snart det udviklingsspring må slutte så hun snart kan få en god nats søvn igen. I øjeblikket vågner Ida mange gange i løbet af natten og skal have sutten og de sidste 3-4 nætter er hun vågnet omkring kl 2-4 for at holde nattefest et par timer. De sidste to nætter har mor desperat tyet til at give hende en flaske for at få hende til at falde til ro, hvilket også har virket efter hensigten. Mor har dog ikke lyst til at det skal til at blive en del af rytmen da Ida ikke har fået mad fast om natten siden vi gik over til modermælkserstatning på fuld tid da Ida var 6 uger gammel. I går måtte mor gå i seng kl 20.30 fordi hun var helt færdig i hoved og krop. Det har heldigvis resulteret i at mor er noget mere frisk i dag end i mange dage.

Mor og far spekulerer også på om Ida har en tand på vej, så mor har indkøbt smertestillende til baby så vi ikke pludselig står en nat med en grædende Ida med ondt i bisserne. Mor fik købt smertestillende piller til begge ender og fandt også en spray som skulle være smertestillende ifølge ekspedienten på gebrokkent engelsk. Mor kan dog se efter oversættelse af teksten at det er en næsespray til brug mod ganske almindelig forkølelse og altså ikke noget smertestillende. Men pyt – til 15 kr. går det nok, og mon ikke Ida bliver forkølet en dag alligevel.

Mor har forskanset sig med baby-drugs
Mor har forskanset sig med baby-drugs

Weekendplaner

Vi ser frem mod en weekend uden mange planer. Skønt! I morgen, lørdag, får vi besøg af en vaskeægte hollænder som mor har mødt igennem arbejdet i 2011. Han bor i Rotterdam men har indvilliget i at besøge os i Amsterdam til gengæld for et ægte dansk måltid. Det fikser mor og far, og så drøner mor og Michel (ja, det hedder han) ind til Amsterdam og får en enkelt øl lørdag aften. Mor har brugt Michel som hollands-guru til at få svar på mærkelige spørgsmål som ‘hvorfor parkerer alle hollændere under broer?’, ‘hvorfor har alle hollændere racletter?’, ‘hvor kan man købe gær?’ osv. Mor og far planlægger at besøge Henriette og hendes familie i Rotterdam før de drøner tilbage til dk i april og tænker at det må kunne kombineres med en guidet byrundtur af Michel.

Danmarksplaner

Ida, far og mor har bestilt flybilletter til Danmark i marts. Ida og mor ankommer d. 11. marts og tager på rekreation fra d. 11.-15. i Malling. Derefter går turen nordpå til mormor fra d. 15. til omkring d. 22. og så kommer far også til dk og holder lidt ferie(!) frem til den 1. april hvor vi nok også kommer til at rejse lidt rundt omkring.

Ida klar til charmeoffensiv i DK
Ida klar til charmeoffensiv i Danmark

Mor og Ida skal vaccineres d. 18. marts så der tager mor, Ida og mormor til Købehavn i mormors lille racerbil og regner med at stikke forbi Sabrina og Kornelia på vejen. Den 19. har mor fået en tid til tandlægevisit så hele korpusset kan blive opfrisket. Den endelige planlægning er ikke helt færdig, men der vil blive indlagt tid til hygge, frokost og shopping 🙂

Mor og fars nye legetøj

I onsdags var mor og far på tur uden Ida, som blev passet af Daniella. Mor og far skulle ud og finde en ny symaskine til mor og en cykel til far. Begge ting lykkedes på ingen tid og alle er glade for de nye indkøb! Far fik sig en brugt foldecykel, som primært skal bruges om torsdagen når han skal på arbejde på kundeservicecentret i nærheden af hvor vi bor.

Far og den nye cykel
Far og den nye cykel

Mor fik sig en Janome symaskine, som har en manual på hollandsk, tysk og fransk. Mor tænkte at den også kunne findes på engelsk men det er vist ikke tilfældet 🙂 Symaskinen har allerede kørt en masse de sidste dage hvor de første projekter og reparationer allerede er afsluttede.

Mors nye symaskine
Mors nye symaskine

I går kom far hjem (på den nye cykel) med Amsterdams største buket blomster i anledningen af valentinsdag. Til sammenligning kan vi sige at det er et 32″ tv. Tak for blomster farmand 🙂

Kæmpebuket til mor!
Kæmpebuket til mor!

Mors nyt titel: Babyskribent

Mor er også i gang med et udviklingsspring. Hun er blevet tilknyttet som babyskribent på hjemmesiden http://www.babybusiness.dk og skal bidrage med min. 6 artikler om året. Mor glæder sig til at få de små grå lidt op i omdrejninger igen og til at få et lidt større crawd end her på siden. Jo jo, mor har da ganske vist 25 besøgende på siden i snit pr. dag men babybusiness har 110.000 læsere – liiige til at få sceneskræk over :s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *