Photoshoot #2

Mor har igen lavet hjemme-foto-studie med Lilletutten og herunder ses resultatet. Du kan klikke dig ind på et af billederne og trykke på næste for at se dem alle i stor udgave.

Mor ville gerne have et par billeder af Ida siddende – mor blev dog udfordret af at Ida er en lille sprællebasse som gerne skal holdes beskæftiget for at sidde stille, og når man skal betjene et kamera samtidig med at man passer på at Ida ikke falder ned fra puffen så er man selv fuldt beskæftiget. Det kostede da også en væltet vase med blomster og vand udover det hele men hvad gør man ikke for kunsten 🙂

Ida kan nu sidde selv i mere end 15 minutter af gangen. Mor tør dog stadig ikke lade hende sidde selv da hun af og til bliver overivrig og vælter bagover og mor er absolut ikke interesseret i at Lilletutten knalder hovedet ned i gulvet så vi øver lidt endnu før Ida selv får lov at sidde og lege.

Mor og Idas café-tur del 2

Ida sov kun en kort lur i går formiddag og mor synes godt hun måtte sove lidt længere for at kunne holde helt til kl 14, hvor hendes eftermiddagslur ligger. Derfor valgte mor at gå hjem fra butikscentret i går. Det endte med at blive en god tur på knap 6 km og det lykkedes da også mor at blive væk undervejs – eller dvs. vi kom pludselig ud på en vej et helt andet sted end der hvor vi troede vi var. Så vi vidste faktisk ikke vi var væk før vi havde fundet os igen, men vigtigst af alt fik Lilletutten sovet lidt mere og mor fik udforsket lidt mere af Amsterdam.

I dag er mor og Ida taget i lufthavnen for at hente mors veninde, Marie, som skal besøge os frem til søndag. Det bli’r skønt med visit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *