Gråvejrstorsdag

Havregrød dag 2

Mor prøvede at lave havregrød til Ida (og mor) til morgenmad i dag med lidt større succes end i går. Ida spiste et par skefulde og så ikke ud som om mor var helt retarderet 🙂

Havregrød igen!
Havregrød igen!

Det blev dog ikke til det store på trods af mor havde blandet nogle frosne bær i for at give det mere smag. I morgen prøver vi at putte endnu flere bær i grøden! Mor synes dog det var meget lækkert og undrer sig over, at hun ikke har prøvet at lave havregrød til sig selv noget før.

Fars deller

I går fik Ida kød for første gang. Det var fars deller, der blev testet (dog blev Idas kogt i stedet for stegt), men det var et kæmpe hit hos Ida. Dellen blev most sammen med gulerods-/kartoffel-/squashmos som mor havde lavet i massevis til Lilletutten og igen fyldt fryseren med. Ida lavede en masse nydningslyde som det ellers kun plejer at være sveskemosen, der lokker frem. Mor glæder sig til at vise Ida at hun skal have det samme til frokost i dag 🙂

Youtube kanal

Mor har besluttet sig for at bruge hendes Youtube kanal lidt mere aktivt og har oprettet en afspilningsliste kun med Ida-film. Mor tænker løbende at tilføje nogle videoer af vores hverdag hernede med Lilletutten. Mor har også besluttet at hun ikke gider bruge en masse krudt på at redigere videoerne for så får hun det ikke gjort – så det bliver en dogme kanal med lange og korte videoer i god og dårlig kvalitet i en pærevælling, men så er der lidt til bedsteforældrene udover de 10 sekunders klip vi af og til sender over mobilen. I kan finde Ida afspilningslisten ved at klikke på Youtube ikonet ude til venstre på hjemmesiden her.

Youtube kanalen markeret med rødt
Youtube kanalen marke-ret med rødt

Kravlegård i stuen

Mor har prøvet at flytte Idas seng ind i stuen så hun selv kan ligge og kigge ud af vinduet på kanalen, bilerne, fuglene og sporvognene. Mor bliver træt i ryggen af at stå i længere tid med en 8½ kg basse på armen så mor tænkte at Ida måske ville være okay med selv at ligge og kigge lidt af tiden i stedet for. Indtil videre går det rigtig fint. Eneste minus er at Ida ikke får trænet sig i at skubbe sig rundt på gulvet da sengen er for smal til at Ida rigtigt kan komme rundt. Hvis det bliver en succes med havudsigt fra sengen tænker mor at vi køber en kravlegård så Ida har lidt mere plads og så sengen ikke skal flyttes frem og tilbage hver dag.

Ida hostemus

Ida er blevet en lille hostemus. Hun har hverken feber eller er snottet og virker ikke synderligt irriteret over hosten – med undtagelse af når hun sover hvor hun vækker sig selv. Mor har hævet sædet i klapvognen en smule så hun ikke ligger helt ned når hun sover lur om dagen og har ligeledes hævet hovedenden af sengen med et par bøger.

Ida har hostet knap så meget i nat, men vågnede til gengæld op lidt forvirret nede i fodenden af sengen i morges, hvor hun havde fået sig sprællet ned i løbet af natten.

Ida vækker også stadig sig selv med flagrende arme om natten og sparker dynen af sig så hun bliver kold. Hun er en lille Houdini, som vikler sig ud af diverse svøbninger og Mor tror det er derfor Ida har fået lidt ondt i halsen, så nu har mor købt en lille sovepose med lange ærmer i så Ida ikke får sprællet dynen af om natten. Mor har bundet en sløjfe stramt på hvert ærme så Ida ikke kan få hænderne ud og det virkede til at være en ok løsning i nat (dragten er så stor, at Ida sagtens kan strække armene på trods af sløjfen). Mor har planlagt en plan B, hvis Ida ikke sover bedre de næste dage.

Plan B bliver at sy ærmerne til så hænderne ikke kan komme ud og så sy sløjferne fast mellem hofte og ærme så Ida ikke kan få ærmerne op til hovedet og vriste sutten ud, men stadig kan bevæge armene lidt. Vi afventer spændt 🙂

Kaffe i løbetøj

Mor har siddet hele formiddagen i løbetøjet og drukket kaffe, mens Ida napper og mens det regner og regner udenfor. Mor besluttede sig i går for at det var tid til den første løbetur, og da der intet er på programmet i dag besluttede mor at det måtte være tid nu! Mor synes dog ikke det er så smart at tage klapvognen ud i øs-pøs-regnvejr på trods af regnslag, da det er den selv samme vogn Ida jo skal sove lur i senere. Lige nu afventer mor derfor at regnvejret stopper så vi kan komme på tur. Vi afventer spændt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *