Hverdag

Ida og mor havde besluttet sig for at holde ‘hverdag’ i dag. Det kunne Ida slet ikke vente på så hun holdt en lille nattefest fra 3.30-5 i morges hvor hun bare var helt i hopla og absolut ikke synes hun skulle sove. Det lykkedes dog efter en rekord stor flaske på 300 ml (normalvist er flaskerne på 160-180 ml) og mange travede mil rundt i stuen at få Ida til at sove igen. Ida vågnede igen kl 7.30 og var frisk – det var hendes mor dog ikke så Ida kom med ind i mors seng for at putte lidt længere. Det mindede mor om hvorfor Ida sover på sit eget værelse for hun mosler stadig rundt og pludrer i søvne. Pyt, vi fik da slumret et par timer længere så vi kunne få lidt ud af dagen.

Efter Idas formiddagslur på altanen begav mor og Ida sig ud i Amsterdam med barnevognen for at se lidt på hvilket område de egentlig befandt sig i og herunder er et par stemningsbilleder fra turen:

Naboer
Naboer
Vores kanal er ved at blive gjort vinterklar
Vores kanal er ved at blive gjort vinterklar
Vores baby er vinterklar
Vores baby er vinterklar
Vores bygning - vi bor i den røde markering med hhv. soveværelse, Idas værelse og stue
Vores bygning – vi bor i den røde markering med hhv. soveværelse, Idas værelse og stue
Julenisser i supermarkedet
Julenisser i supermarkedet
Nye planter på altanen - vi mangler stadig at finde et sted man kan købe altankasser
Nye planter på altanen – vi mangler stadig at finde et sted man kan købe altankasser
En lille frækkert og hendes nye ven
En lille frækkert og hendes nye ven

Ida var heldig at få sig en lille mariehøne-bamse som kan foldes ud og bruges som pude. 22 kr. vi elsker de hollandske priser 🙂

Helt hverdag skulle det dog ikke være, for da vi kom tilbage med en barnevogn godt læsset med alle de ting vi havde fundet undervejs var elevatoren i stykker så vi kunne måtte ud og tage bagtrappen og efterlade barnevognen nede i opgangen indtil den blev fikset. Ida var heldigvis vågen og synes bare det var spændende at komme et nyt sted hen.

Elevator i udu
Elevator i udu
Vi er bare SÅ gode til at holde hverdag!
Vi er bare SÅ gode til at holde hverdag!

Efter sådan en lang tur tager Ida sig en lille lur og så kan mor jo passende gå i gang med endnu et projekt til Idas værelse.

Navneskilts-projekt
Navneskilts-projekt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *