Idas 2 måneders fødselsdag

Hurra!

Så blev ‘Lillepigen’ 2 måneder! Hun kan dog snart ikke betegnes som Lillepigen mere da hun er ved at være rigtig stor – i dag er hun for første gang i en str. 74 bodystocking som passer i længden på kroppen men som stadig er meget lang i ærmerne – Ida må have meget lange ben (hvilket dog undrer både moderen og faderen som begge har hobbit-ben) for hun kan næsten ikke strække dem i str. 68 dragter mere. For god ordens skyld så er str. 68 2-4 måneder mens 74 er 4-6 måneder.

Ida 2 måneder
Ida 2 måneder – med lange ben og lange ærmeopsmøg!

Fra lejlighed til ‘hjem’

I går tog den lille familie på en megt velkoordineret tur til Ikea med en indkøbsseddel på 7 sider (lavet på Ikeas hjemmeside så der automatisk påføres lagernumre) og kom hjem med alt på nær 2 ting på listen. Eller det vil sige alt blev købt og betalt i går men leveres først i eftermiddag hvor vi så går i ‘samle-mode’.

Førsteprioriteten bliver at få samlet Idas nye seng og puslebord så alle tre slipper for ondt i ryggen 🙂 Udover seng og puslebord rummer leverancen også 1 skab og 2 kommoder samt diverse løsdele (kvitteringen var 1 meter lang og beløbet i Euro var 4 cifret!).

Vi afventer også et tørrestativ, som ankommer med de resterende ting i aften – indtil da klarer vi os med alternative tørremuligheder og hyppige udluftninger 🙂

Ida hjælper mor med vasketøjet og holder øje med det ikke falder ned - naboerne må tro vi gør klar til halloween med spøgelsesdragter i vinduet :)
Ida hjælper mor med vasketøjet og holder øje med det ikke falder ned – naboerne må tro vi gør klar til halloween med spøgelsesdragter i vinduet 🙂 (bemærk i øvrigt den lækre udsigt til kanalen!)

Indtil videre har det regnet siden Ida og mor stod op så alle udendørs projekter er udskudt da vi jo ikke har barnevognen med og Ida ikke har regntøj til at have på i bæreselen. Der er dog masser af rengøringsprojekter at tage fat på indendørs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *