Ida-musen i Amsterdam

Så glad bliver man når man lige har været i bad og er blevet smurt ind i creme så man er toplækker.

image
Lækre Ida efter bad

Ida har fået lidt arp i hovedbunden så vi har været til kamp med babyolie, tættekam og babybørste de sidste par dage men nu hjælper det vist også på det.

Weekenden har stået i Ikea-kasse-udpakning-og-møbel-samlingens tegn så alt nu kl 20 søndag aften er samlet og har fået en foreløbig plads. Farmand har båret adskillige læs pap i containeren og et utal af skruer er sat i. Nu mangler kun den sidste oprydning så skal vi nok uploade billeder af det hele.

Selvom man har fået en fin seng kan man godt lige nappe lidt i badekarret 🙂

image
Ida napper i badekarret

Ida er selv faldet i søvn mens hun har ligget i badekarret og kigget på far og mor samle møbler 2 gange hernede hvilket aldrig er sket før uden hun har siddet på armen eller har fået flaske imens. På billedet putter Ida med hendes nusseninus. Ida startede ellers godt ud med at sove i sin nye seng og tog den hidtil længste skraber fra 21-9. 12 timer bom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *