Adios Vesterbrogade!

Så har flyttemanden hentet alt vores habengut og er nu på vej mod Amsterdam med det.

Ida har taget sin sidste lur i liften som er røget på loftet – der var ikke mange cm tilbage når hun strak sig ud så det passede fint, og barnevognen er på vej sydpå sammen med resten af vores ting.

Idas sidste hvil i liften
Idas sidste hvil i liften

I går blev gyngestolen bragt tilbage til Nørrebro hvor den gode Rasmus venligst havde udlånt den fra – og i en fælles symbiose fik vi den og Idas lånte aktivitetsstativ bragt tilbage til de respektive ejermænd. Herunder ses Rasmus som han fragtede gyngestolen.

Grønlænderflytning
Grønlænderflytning

I den forgående weekend har vi haft besøg af mormor, farmor og farfar som alle har hjulpet med flytning – nogle mere end andre – og nogen blot ved at dikkedikke Ida-musen så mor og far kunne pakke. Ida har nok nydt det næsten lige så meget som bedsterne og har fået fortalt en masse røverhistorier.

Bedsterne leger med Ida
Bedsterne leger med Ida

Ida har igen været heldig og er blevet begavet med farmors hjemmestrik så der er tilføjet 3 sæt futter til samlingen (minus et sæt som Kornelia var heldig at få fordi hendes mor synes Idas futter var brandflotte), en lækker cardigan, et sæt vanter og 2 djævlehuer. Så er Ida klar til det sidste af efteråret i Amsterdam.

Alle striktingene er pakket ned og på vej mod Amsterdam så I må nøjes med et billede af Ida-musen som undres over hvad det er mor egentlig laver med det kamera.

Ida-musen
Ida-musen

Vores fly afgår fra Kastrup kl 20.00 – så er der kun tilbage at sige adios Vesterbrogade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *