Den første gode tur

Gårdtur

Tredje gang var lykkes gang når det kom til at tage på tur med Ida. Turen gik kun ned i gårdhaven, men fra at have siddet de sidste to uger i lejligheden uden at have været meget ude var det at komme ned i gårdhaven stort! Ida virkede til at synes det var vældig rart at komme udenfor – når der er 28 grader i lejligheden er det rart at kunne trække udenfor i skyggen og få lidt vind i håret. Hun fik sig i hvert fald en skraber på et par timer dernede mens forældrene slappede af og nød at være ude.

Gårdtur
Den lille familie på gårdtur

Brystbetændelse

Amningen er ikke kommet op og køre igen efter mor var nedlagt tre dage med brystbetændelse og 40,3 i feber, så Ida får primært modermælkserstatning og den smule mælk mor kan lave. Om det var de tre dage, hvor mor ikke var i stand til at amme, penicilinen eller kombinationen, der slog amningen i stykker vides ikke. Mor synes efterhånden hun har prøvet alt for at få mælkeproduktionen op igen – hvidtøl, amme-the, hyppige amninger og en næsespray, som skulle få mælken til at løbe bedre. Intet af dette har dog haft nogen virkning. På fredag kommer sundhedsplejersken igen og så må vi tage os en snak om om der er andet at gøre og lave en plan derfra.

Reserve far

I morgen tager farmand til Amsterdam frem til onsdag aften – mor er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå når farmand pludselig ikke længere er der til at tage over og dele de gode og hårde stunder. Heldigvis er mormor indkaldt som reserve far de næste dage så mor har god opbakning. Mor er også sikker på mormor glæder sig til at få lidt mere tid med Ida.

Ida og mormors første møde
Ida og mormors første møde

Badetid

Ida er nu blevet badet tre gange og hun synes det er vældig hyggeligt. Vi prøver at vænne hende til at få vand i ansigtet så hun kan blive en rigtig vandhund og der er ingen sure miner at spore undervejs. Dog synes hun det er vældig koldt at komme op af badet igen så man skal skynde sig at give hende tøj på og komme ind under den varme dyne og putte med det samme.

Ida i bad
Ida i bad

 

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *