40+6 (27. juli 2012)

27-07-2012 – det synes den vordende moder ville være en fin fødselsdato lige mellem faderens 06-06 og moderens 28-08 – Lillepigen har dog ikke travlt med at komme ud så der er intet, der tyder på hun nupper denne flotte dato heller.

Ventetiden fordrives stadig med små projekter i hjemmet – de sidste par dage har den vordende moder fået lavet en kæmpe sækkestol så der er ekstra siddepladser når f.eks. søndagsklubben indtager sofaen eller hvis man bare vil sidde lidt behageligt med Lillepigen.

Far tester sækkestolen
Far tester sækkestolen – den er godkendt!
Sækkestolen fyldes med krøyerkugler
Sækkestolen fyldes med krøyerkugler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sækkestolsprojektet var en del nemmere end først antaget – et stykke stof på 220 x 140 cm syes sammen som et bolche og fyldes så med kugler hvorefter hullet man har fyldt kuglerne i syes til – bum, så har man en sækkestol! Dog har den vordende moder brugt lidt tid på at finde de rigtige kugler da de er temmelig dyre hvis man køber dem i en hobbyforretning. Man kan købe nogle tilsvarende flamingokugler til isolering i diverse byggemarkeder og her er en del penge at spare – dog gives der ingen garanti for at disse kugler ikke er behandlet med et brandhæmmende stof som er mistænkt for at være kræftfremkaldende og så synes den vordende moder pludselig ikke prisen var så interessant. I stedet har hun fundet kuglerne i 3 mindre sækkestole i grimt betræk som allerede var syet men som lå som rester i henholdsvis Silvan og Jysk – på den måde fik hun de rigtige ‘sunde’ krøyerkugler og holdt stadig prisen under hvad hobbyforretningerne ville have for en tilsvarende mængde (340 L) og langt under hvad en Fat Boy eller lignende ville have kostet i samme størrelse. Dertil fik hun den i det stof hun selv ville have som passer ind i stuens andre farver.

 

 

 

 

 

Hverken Kim, Grete eller den vordende fader fik ret med datoer så nu venter vi andre blot i spænding og ser hvem der får ret. Den vordende moder håber på det bliver et af de tidlige bud da hun efterhånden er ret plaget af bækkensmerter når hun går mere end blot et par minutter af gangen. Hun vælger dog at tage det som et tegn på at ‘der sker noget’ længere sydpå og at kroppen så småt er ved at gøre sig klar….men nu får vi at se 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *