37+1 (1. juli 2012)

Så er vi (forhåbentlig) gået ind i graviditetens sidste måned – juli. Nedtællingen er for alvor i gang med kun 3 uger til termin. Barslen nydes med afslapning, masser af søvn og generelt bare hygge. I dag blev den sågar forsødet med lidt hjemmelavet jordbærgrød – de vordende forældre tænkte, at de blev nødt til at prøve det på egen krop før det engang bliver aktuelt at lave for Lillepigen. Som det ses af nedenstående foto faldt det i god smag – den vordende fader havde i hvert fald knap tid til at smile til kameraet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den vordende moder er begyndt at mærke, at hun er nået ind i graviditetens sidste fase – der er en del bækkensmerter forbundet med gang, som dog kan undgås ved at sidde ned og lade daddy in spe lave det hårde arbejde – til tider mener moderen dog det går lidt for langsomt og tager selv over.

I fredags holdt vi barsels-fejring med Pernille og Mathias, som afventer deres egen Lillepige d. 20. august. På trods af, at de er en måned bagud rent tidsmæssigt var Pernilles mave dog noget mere synlig – det bliver spændende at se hvor lille Lillepigen rent faktisk er når hun kommer ud til os.

I morgen drager den vordende fader for sidste gang på denne side af fødslen mod Amsterdam. Aftalen var egentlig, at han havde udrejseforbud i hele juli, men grundet et vigtigt opstartsmøde i Amsterdam mandag fik han dispensation til at tage afsted en enkelt dag mere – dog med flex-billet og ud-og-hjemrejse samme dag. Vi skulle jo nødig risikere at pappa ikke når hjem til at klippe navlestrengen når Lillepigen vil ud til os.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *