35+3 (19. juni 2012)

Så har vi fået lejlighed i Amsterdam 🙂

Vi fik præsenteret 4 lejligheder da vi var i Amsterdam i går og var enige om at 2 af dem var interessante og især den ene ville være rigtig god til at danne hjem for den lille familie – og sørme om vi ikke fik den!

Billeder af lejligheden kan ses her – hvis linket ikke virker er det formentlig fordi den er blevet pillet ned fra hjemmesiden imellemtiden – i så fald kan vi fremsende billeder på mail på request :o)

Vi har fået nedsat huslejen lidt og fået lavet et par andre aftaler med udlejer – bl.a. at der indkøbes en sovesofa til gæste-/børneværelset så vi er klar til at modtage gæster – så prisen kan I ikke helt regne med. Lejligheden er desuden møbleret som det ses på billederne så vi kun skal have de ting med vi selv synes – og selvfølgelig vores private ting.

Kortet herunder viser Amsterdam. 1-tallet til venstre viser beliggenheden af vores lejlighed. 2-tallet viser hvor Amsterdam centrum er placeret (sådan omtrent). 3-tallet viser hvor den vordende faders arbejdsplads er placeret. Der er knap 5 km fra lejligheden (1) til centrum (2) og faderen får ca. 40 min. transporttid til sin arbejdsplads med det offentlige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejligheden er placeret lidt længere fra centrum end vi oprindeligt havde tænkt – til gengæld kunne vi ikke stå for denne udsigt fra lejlighedens stue, soveværelse, børne-/gæsteværelse og altan. Det bliver perfekte omgivelser at hygge med Lillepigen i og vi glæder os rigtig meget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har vi også været ved jordemoder til det næstsidste besøg før termin. Lillepigen står nu fast med hovedet i bækkenet, hvilket betyder, at hun er klar til at komme ud med hovedet først som hun skal. Dog mente jordemoderen, at Lillepigen er lidt lille i forhold til hvad hun burde være på dette tidspunkt – så vi har fået booket en ekstra scanning på Rigshospitalet torsdag kl. 13 hvor vi kan få tjekket at hun får den næring og ilt hun har brug for og i øvrigt er sund og rask.   Jordemoderen ville hellere gå med både livrem og seler så selvom hjerterytmen var rigtig fin og Lillepigen sparker på livet løs synes hun lige vi skulle tjekke at Lillepigen har det godt for en sikkerheds skyld.

Jordemoderen har tidligere nævnt, at med en far, som ikke er ‘super stor’ og en mor som er ‘ret normal i størrelse’  bliver det nok ikke en kæmpe baby, der kommer ud. Jordemoderen mente i dag, at vi kunne forvente at Lillepigen vil veje ca. 3000 gram til fødslen.

Vi skal selvfølgelig nok opdatere siden så snart moderen og Lillepigen er blevet tjekket på torsdag.