29+3 (8. maj 2012)

Så har vi været afsted til 3. aftale hos jordemoder Karen-Marie, som synes det var skønt at høre, at mor og baby har det så godt. Hun fortalte, at baby ligger langt inde i maven og bliver holdt tilbage af moderens gode mavemuskler så det er derfor maven ikke syner mere. Det var rart at høre da der er mange, der har kommenteret på mavens størrelse som værende meget lille tidspunktet taget i betragtning. Vi har dog ikke været rigtig bekymrede da vi selv synes det hele går som det skal og der er masser af liv i Lillepigen, men det var nu alligevel dejligt at høre, at hun var helt perfekt – ‘super-standard’ som Karen-Marie kaldte hende.

Lillepigen blev skønnet til at være 1600-1700 gram, hvilket passer perfekt i forhold til gennemsnitsbabyen i 29. uge. Karen-Marie sagde desuden, at hvis alt fortsatte med at gå planmæssigt frem til termin vil vi kunne forvente at Lillepigen rammer 3500-3600 gram, hvilket igen er så standard som det bliver.

Skønt, skønt, skønt 🙂

Vi fik også at vide at Lillepigens blodtype er Rhesus-negativ ligesom moderens så det tyder på at faderen enten er Rhesus-negativ ligesom moderen eller at han er både Rhesus-negativ og positiv. Det gør det hele en lille smule nemmere til fødslen da det betyder at moderen slipper for en ekstra indsprøjtning med antistoffer.