X-Factor og besøg på fritidshjem

Fredagshygge

Mor og pigerne har lavet en fin tradition ud af at se X-factor om fredagen. Så er det på med nattøj, dynerne ud på sofaen, fredagsslik i skålene og på med Disney Show og X-Factor. Maya holder som regel ikke mere end til Disney Show før hun er faldet i søvn, men Ida elsker det og sluger X-Factor råt og så taler vi lidt om at Sanne Salomonsen som er en af dommerne er sej, og at Ida altså bedst kan lide pigerne i showet.

Fredagshygge i nattøj med X-factor
Fredagshygge i nattøj med X-factor

Maya er ved at være en stor pige og elsker især at spille og tale om bogstaver for tiden. Maya er begyndt at kunne kende mange af bogstaverne i alfabetet og kan stave til Ida, Maya, Nanna og Mor helt uden hjælp.  Hun er SÅ sej.

Weekendhygge på sofaen
Weekendhygge på sofaen

I sidste weekend havde vi Nansen & co. på besøg. Nanna var faldet i søvn på vej hertil og blev overfaldet af begge kusiner da hun stod op. Nanna synes heldigvis det var en fest og grinede og var med på krammerne.

Familie <3
Familie <3

Maya spiser som en mand for tiden. Vi har kun lige nået at rydde af bordet efter at have spist aftensmad før hun konstaterer at hun er sulten igen, og det selvom hun har spist en stor portion aftensmad. Mor tænker det snart begynder at knibe med længden på bukserne 🙂

Maya i gang med 2. omgang aftensmad
Maya i gang med 2. omgang aftensmad

De sidste uger i børnehaven

Ida har nu kun 2 uger tilbage i børnehaven. Så holder vi påskeferie med Mormor en uges tid og så starter hun på sit nye fritidshjem Bryggergården den 3. april.

En koncentreret Ida
En koncentreret Ida
Idas stamtræ
Idas stamtræ – detaljeniveauet omkring Nanna er ikke til at tage fejl af 🙂
Maya tegner i børnehaven
Maya tegner i børnehaven

I torsdags var vi på besøg på det nye fritidshjem sammen med Ella, som er den anden pige fra børnehaven som også skal starte på samme fritidshjem og skole som Ida. De fleste andre fra børnehaven skal på en anden skole så vi er topglade for at Ida i hvert fald kender Ella så de kan følges ad. Vores underbo Catalina skal også starte i skole samme tid som Ida så hendes Mor og Far har vi allerede aftalt at lave nogle hente-aftaler sammen med.

Ida er topklar på at skulle afsted. Hun har helt styr på børnehavelivet og vi har talt meget om det at skulle gå på fritidshjem og starte i skole og hun glæder sig og er spændt, men samtidig er hun også opmærksom på at det bliver noget nyt og andet, hvor hun skal til at lære det hele at kende igen. Mor glæder sig til at se hvordan det bliver og hvad Ida siger til det hele.

Et af krea-rummene på det nye fritidshjem
Et af krea-rummene på det nye fritidshjem

Det var første gang vi var på det nye fritidshjem og Mor og Ida blev meget positivt overraskede over at se hvor mange små aflukkede rum der var hvor man kan udfolde sine kreative evner. Der var Lego-rum, bygge-i-træ-rum, symaskine-rum, danse-rum, maling-og-perler-rum og mange flere rum hvor man kunne lave seje ting. Nogle af børnene var ved at bygge robotter ud af gamle fjernbetjeninger og andet elektronik, det var vildt sejt!

Ida og Ella med pædagogmedhjælper Freja på rundvisning
Ida og Ella med pædagogmedhjælper Freja på rundvisning