De små damer

I weekenden var vi på en ny legeplads som Mor havde fået anbefalet af en kollega. Pigerne legede uafbrudt i 2-3 timer og Mor kunne sidde og nyde solen, kaffe og de lækre sandkager pigerne bagte.

Maya med læbestift og kysmund
Maya med læbestift og kysmund
Godt med en storesøster til at skubbe gyngen
Godt med en storesøster til at skubbe gyngen

Maya var som ofte med i køkkenet da vi kom hjem. Hun elsker at tulle rundt i køkkenet og røre dressing op eller skære grøntsager ud. Det ender dog ret ofte med en lille rift i fingeren og plaster på fordi det er så djævelsk svært at skære de der rullende tomater! Der gik da heller ikke mange minutter efter dette billede var taget før Maya måtte have et lille Anna og Elsa plaster på.

Maya hjælper med madlavning
Maya hjælper med madlavning

Barnepiger

Vores kære barnepige Joan, som vi har brugt stort set hver uge i lidt over to år nærmer sig at være færdiguddannet pædagog. Hun mangler lige sidste praktikforløb og der kan arbejdstiderne desværre ikke passe sammen med at hente pigerne. Vi kommer til at savne Joan uendelig meget. Hun har været en kæmpe ressource for hele familien, hun er altid mødt op smilende og til tiden, hun finder på lege med pigerne og laver dejlig mad til os alle og så er hun bare fantastisk sød ♡ Det eneste positive ved, at vi siger farvel til Joan er, at vi får storesøster-Jane tilbage. Jane var vores første barnepige fra da Ida var 1½ år og et års tid frem og vi har stadig et billede af Jane og Ida hængende på pigernes værelse fordi hun har betydet så meget for os.

Vi er simpelthen SÅ glade for at tilfældighederne har gjort, at pigerne igen kan passes ind i Janes studie. Vi får alle en fantastisk skøn barnepige tilbage som, ligesom Joan, altid kommer med smil og overskud, og hjælper til når det brænder på. Og vigtigst af alt får pigerne en barnepige som de er trygge ved (selvom Jane liiiige skal graves helt frem i hukommelsen igen).

Pigerne var så heldige at blive hentet af begge søstre i går, så de var mandsopdækkede med kram og kærlighed, og så alle lige havde en chance for at se hinanden an mens Joan stadig var der. Det gik super godt og Jane kunne da også berette, at begge piger glædeligt havde taget hende i hånden på vej hjem fra børnehaven.

Velkommen tilbage Jane (til venstre), vi glæder os til at lege med dig igen! ♡
Tak for de sidste 2 år Joan (til højre) – vi kommer til at savne dig! ♡

4 af mors yndlingsdamer
4 af mors yndlingsdamer – Lykke!  ♡