Maya sludrer

Maya er blevet et værre sludderhoved, som siger lyde og ord i et væld. Hun kan sludre uafbrudt hele vejen fra vuggestuen og hjem.

Hun bruger nye ord hver dag. I dag har hun sagt ‘Giraf’ for første gang og da vi sad og spiste aftensmad kiggede hun pludselig over på Far og sagde helt tydeligt ‘Er den varm?’. Mor, Far og Joan, som var hos os, var mildest talt forbløffede.

Idas første legeaftale

I går havde Ida sin første legeaftale med Julie fra børnehaven. Når man spørger hvem der er Idas bedste ven er det altid et mix imellem Julie og Maya man får som svar <3

I går havde Mor således aftalt at vi skulle tage Julie med hjem fra børnehaven – bare i 1½ times tid, før Julies Mor ville hente hende. Pigerne havde en fest på trampolinen, i legehuset og med at vande alle krukkerne i gården med små vandkander. Det var tophyggeligt og klart ikke sidste gang vi leger med Julie.

Yndlings sommer beskæftigelse!
Yndlings sommer beskæftigelse!

Early birds

De sidste to dage er Ida vågnet kl 4.30 og er kommet ind i Mor og Fars seng. Det har hun ALDRIG gjort før, men hun må have opdaget at Maya (som var vågnet op midt nat helt utrøstelig) havde fået lov at komme ind til Mor og Far så Ida havde sneget sig ind og lagt sig helt uden Mor og Far havde opdaget det. Der gik dog ikke længe før hun fik vækket Maya ved at rulle ovenpå hende (en 1,60 seng er ikke stor til 2+2) og så var dagen ellers i gang lidt i 5 torsdag morgen.

I morges kl 4.30 kom Ida så igen trippende ind til Mor og Far. Hun forsøgte igen at kravle op og putte sig ind til Mor, men Mor havde hørt hende og prøvede at putte hende ind i sin egen seng igen, men det nægtede Ida pure. Så for at undgå at Ida vækkede Maya med skrig og skrål fik Ida nødtørstigt lov at komme med ind i Mor og Fars seng igen i nat.

Når man alligevel vågner meget tidligt kan man ligeså godt få noget ud af dagen!
Når man alligevel vågner meget tidligt kan man ligeså godt få noget ud af dagen!
Næsten hver morgen starter med at Mor drøner i bad og så ud af døren og på job 6.15. Mor bliver altid vinket til i vinduet. Det er top hyggeligt!
Næsten hver morgen starter med at Mor drøner i bad og så ud af døren og på job 6.15. Mor bliver altid vinket til i vinduet. Det er top hyggeligt!

Maya er inde i en periode, hvor det kun er Mor, der dur. Mor er ved at blive helt flippet over det. Der er skrig og skrål så snart Mor går – med mindre Maya får lov at vinke fra vinduet – så det gør vi hver morgen så vi starter dagen med et smil i stedet for. Det er den bedste start på dagen med de to små tutter der står med morgenhår og sender fingermysser over vejen til Mor.

Pot og pande
Pot og pande

Baby-Freja

For et par weekender siden var vi i Hillerød og besøge baby-Freja, som er Livs lækre lillesøster.

Lille lækre baby-Freja
Lille lækre baby-Freja

Mor kunne knap få lov at holde Freja fordi Maya mildest talt blev meget jaloux og hylede, så Mor måtte pænt aflevere Freja tilbage til Pernille.

Ida og Liv havde en fest med badebassin, hjemmedyrkede agurker i drivhus, sandkasse, is og alt det gode. Og bedst af alt – ikke en trevl på kroppen hele dagen. Det var SÅ skønt at se hvordan Ida og Liv bare hyggede sig – og hvor gode de var helt spontant – til at tage Maya med i deres lege. Ida og Liv er jævnaldrende (med 24 dages mellemrum) og det er helt tydeligt når man ser dem at de er på fuldstændig samme niveau. De er lige høje og drøje – håret er samme længde og farve – og når man ser dem uden tøj på bagfra er det umuligt at kende forskel. Men søde er de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *