På stranden

Besøg af Farmor og Farfar

I weekenden har vi haft Farmor og Farfar på besøg.

Farmor og pigerne i gården
Farmor og pigerne i gården

Søndag var vi en tur på stranden ved Greve Strand, hvor vi nød solen, en is og det dejlige selskab selvom det stadig var lidt koldt.

Så fint det var
Så fint det var
Maya leger med sand
Maya leger med sand
Ida lytter til bølgerne
Ida lytter til bølgerne
Det store sandslotte-byggeri er i gang
Det store sandslotte-byggeri er i gang
Der dases ovenpå en lang dag
Der dases ovenpå en lang dag

I dag har Maya været med Mor på job, hvor hun var model for et nyt høreapparat. Maya var en værre charmebasse som ville ud og se sig omkring så snart chancen bød sig og sagde hej til alle hun mødte. Maya viste sig i øvrigt at være en dygtig model som sad stille med lidt Smarties-bestikkelse. Mor glæder sig til at se billederne.

Charmeprop!
Charmeprop!

Maya spiser selv

Maya er ved at være dygtig til at spise selv. Det er dog ikke altid Mor og Far lige synes det passer ind i vores tidsplaner, men her i weekenden har Maya fået lov at øve og hun er knaldgod.

Maya er også begyndt at sove om natten!!! Endelig! Faktisk har hun for første gang nogensinde sovet i sin egen seng i nat (lige med undtagelse af fra 22-23, hvor hun skulle putte lidt med Mor). Den sidste uge er det faktisk gået så godt at vi har solgt slyngevuggen så der nu ikke er nogen vej tilbage.

Maya falder selv i søvn om aftenen i Mors seng. Maya tumler rundt – sætter sig op – ligger sig ned – krammer Mor – ligger sig ned igen – og sådan fortsætter hun indtil hun finder den rigtige stilling, hvor hun falder i søvn. Mor kan godt leve med at hun skal flytte Maya over i Mayas egen seng indtil videre i betragtning af hvor vi var for bare et par måneder siden. Maya er i øvrigt en rigtig puttetrold så hun kravler helt op i nakken eller armhulen på Mor og snuser sig vej med næsten først til det allermest varme og trygge sted – og der parkerer hun sig så 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *