Hverdag. Arbejdsdag. Barnets første sygedag.

Arbejdsdag

I mandags var det Mors første arbejdsdag i 2½ år.

Et af Mors ansvarsområdet på Oticon
Et af Mors ansvarsområdet på Oticon
Så blev der ryddet op!
Så blev der ryddet op!

Mor havde glædet sig til dagen, men var også en smule nervøs og spændt for hvordan det hele skulle gå.

Det gik heldigvis rigtig godt – omend Mors hjerne føltes som en stor tom lagerhal, hvor nogen forsøgte at kaste ting ind i, som blot afgav et kæmpe ekko. Tirsdag var det heldigvis allerede meget bedre og da fredagens fyraften trængte sig på følte Mor sig allerede nogenlunde inde i tingene igen – selvom der stadig er lang vej endnu til det niveau Mor efterlod i juni 2012, da hun gik på barsel med Ida.

Mor har mødt på job kl 6.45 hver dag, så hun kan få noget fra hånden og komme tidligt hjem igen så pigerne ikke skal bruge hele dagen i vuggestuen. Det har betydet at Far har overtaget morgentjansen med tøjskift og morgenmad, og selvfølgelig aflevering i vuggestuen. Det er gået super godt hele ugen, selvom det har været noget af en omvæltning for alle 4.

Barnets første sygedag

Onsdag eftermiddag blev Mor ringet op af vuggestuen. Maya (og dermed også Mor) havde haft en dum nat da Maya var vældig snottet og hostede, så Mor vidste godt hvad det betød da telefonen ringede. Og ganske rigtigt – Maya var febersyg og hostede på livet løs. Mor måtte pakkede sit grej ned og ræse afsted til vuggestuen så hurtigt hun kunne. Mor havde heldigvis nået hvad hun skulle den dag så hun kunne gå fra Oticon med nogenlunde god samvittighed.

Lille My med 38,7 i feber
Lille My med 38,7 i feber

Far ringede til Farmor selvsamme eftermiddag kl 16 for at høre om hun mon havde mulighed for at komme og hjælpe med Maya torsdag og evt. fredag. Og som altid smed Farmor hvad hun havde i hænderne og sprang på en bus allerede en times tid efter. Kl 21 stod hun med sin kuffert i vores stue. Farmor er fantastisk!

Det betød at både Mor og Far kunne tage på arbejde torsdag og fredag, og dermed slap for at aflyse møder. Mor var meget taknemmlig over at hun slap for at blive hjemme i løbet af den første uge, så Mor lidt hurtigere kan komme ind i tingene. Farmor har da også allerede meldt ind at hun gerne kommer igen mandag, hvis det brænder på igen <3

Lægebesøg

Farmor havde My med til lægen torsdag middag, da der er lungebetændelses epidemi i vuggestuen. Doktoren lyttede på Maya og konstaterede heldigvis at hun ikke havde lungebetændelse, men, at der sad noget snavs i de øvre luftveje og at hun var temmelig rød i det ene øre.

Maya er stadig mega skravlet og især nætterne har været rigtig slemme, hvor Maya har været feberramt og som reaktion derpå bliver totalt overgearet når hun vågner om natten. Så ligger My og pludrer, råber, klapper, hoster og hyler. Mor har forsøgt at klodse Maya op på nogle puder under topmadrassen så Maya ikke hoster så meget, men det er noget bøvl når Maya vil ammes hver gang hun vågner for så resulterer det enten i at Maya får møffet sig ned fra puderne så hun begynder at hoste, eller at Mor får mega ondt i ryggen af at ligge så skævt. Maya har ikke sovet mange sammenhængende timer de sidste nætter, så Mor har været totalt slagen torsdag og fredag. I aftes gik Mor og Maya således i seng kl 20 og stod først op igen kl 7.30 efter endnu en hårdt nat. Pyyyh, vi glæder os til at Maya er ovenpå igen og håber Ida slipper for at få samme hårde omgang.

Fuuut fuuut! Så kører toget.
Fuuut fuuut! Så kører toget.
Ida har en vigtig samtale i telefonen
Ida har en vigtig samtale i telefonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *