Maya kravler næsten!

Trods snue, hoste og øjenbetændelse kæmper Lille My på livet løs i den evindelige kamp om: Rosiner! Og det er nu meget tæt på, at hun kravler – teknikken er der, nu er det kun kræfterne i lårbasserne der mangler, men det er altså også en tung popo, der skal holdes oppe!

Mor er meget stolt af den lille fis. Ifølge sundhedsplejersken er Maya helt alderssvarende da de fleste kravler når de er 10-11 måneder og i betragtning af Mayas arm, som gør det hårdere pga. manglende muskler, men endnu mere på grund af de koordinationsproblemer kroppen får når den ene arm har været lammet. Sansemotorikdamen havde derfor forberedt os på, at Maya ville få svært ved at finde ud af det med først den ene arm frem og så den anden fordi hun har nogle svagere ‘krydsforbindelser’ i hjernen, som vi forsøger at træne stærkere, hver eneste dag med øvelser, men heldigvis ser det lige nu ud som om Maya er ved at have knækket koden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *