Vaccination og bryllupsforberedelser

Mayas 5 mdr. Vaccination

I dag fik Maya sin 5 mdr. vaccination. Da hun blev vaccineret ved 3 mdr. blev hun meget ked af det og var nærmest utrøstelig i timerne frem til sengetid. I dag græd Maya kun få sekunder, så trøstede Far hende og så var der ikke mere. Nu håber vi bare på en god nats søvn……

Næste vaccination er først når Maya er 12 mdr. så der er heldigvis længe til endnu. Ida kunne godt huske at hun blev stukket for nylig så hun synes det var noget så synd for Maya og trøstede og pustede på lårene. “Synd Maya” 🙂

Brudekjoletilpasning

I dag har Mor været til anden brudekjoletilpasning hos skrædderen. Det har vist sig at være noget at et arbejde at få Mors kjole tilpasset da Mors krop er temmelig skævt fordelt med kæmpe amme-babser, som slet ikke passer til resten af kroppen. Det gjorde i sin tid også udvalget af kjoler meget begrænset, og det har således også betydet at kjolen har skulle syes 3-4 cm ind i hver side fra under brystet og ned til hofterne. Det løber op i en bekostelig kjole i den sidste ende, til gengæld har Mor og Mormor selv kreeret sløret, da Mor mildest talt var for nærig til at betale 1200-1400 kr. for noget som alligevel bliver revet i stykker på aftenen. Så besluttede Mor sig for selv at forsøge at sy et og med Mormors hjælp i 2½ time og for blot 50 kr. er dette resultatet:

Mor synes selv sløret er blevet ret fint
Mor synes selv sløret er blevet ret fint

Kjolen må I vente lidt endnu med at se 😉

Der er også kommet styr på bryllupskage, hår og make-up, brudepigekjoler, gommens tøj og brudebuket, så nu er vi efterhånden ude i småtingene – og stadig med 18 dage endnu 🙂

Imens Mor var til brudekjoletilpasning passede Jane Maya. Mor havde på forhånd malket ud så Jane kunne give Maya lidt mælk når hun vågnede fra lur, men ikke tale om om Maya gad det. Hverken på sutteflaske, kop eller ske. Nix bix. Maya var dog i højt humør, men Mor var heller ikke væk i mere end 2½ time, og Maya var godt fodret af da Mor tog afsted.

Ida og Jane på tur

I sidste uge kom Jane forbi med surprise-flødeboller fordi det havde været Mors fødselsdag. Det synes Mor og Ida svært godt om og det skulle vi selvfølgelig fejre mens Jane kunne nå at smage med.

Jane kom med flødeboller i anledningen af Mors fødselsdag :p
Jane kom med flødeboller i anledningen af Mors fødselsdag :p

Jane hentede Ida efter vuggestuen og da Jane spurgte Ida hvad hun havde lyst til at lave råbte Ida “Bus!” og så var Jane og Ida ellers sprunget på en bus og kørte sig en tur. Jane og Ida stod af ved Frederiksberg Rådhus, hvor der holdt et fly parkeret, inspicerede det og da de satte kursen hjemad igen blev de mødt af en hel stribe brandbiler og ambulancer. Hold nu op hvor Ida havde meget at fortælle da de kom hjem 🙂

Impuls-bustur med yndlings-Jane er bare lykken!
Impuls-bustur med yndlings-Jane er bare lykken!
Ida og Jane på opdagelse!
Ida og Jane på opdagelse!

Imellemtiden forsøgte Mor at få Maya til at fremvise sine fine bisser, men uden held.

Maya har altså fået sine to første tænder, men hun er ikke meget for at vise dem frem
Maya har altså fået sine to første tænder, men hun er ikke meget for at vise dem frem

Mor har været i gang med at kreere et ‘Hus’ ned til vuggestuen med billeder af alle dem Ida holder af og ofte snakker om.

Idas 'Hus' som hænger nede i vuggestuen så pædagogerne ved hvem hun fortæller om
Idas ‘Hus’ som hænger nede i vuggestuen så pædagogerne ved hvem hun fortæller om

Dukke Sally og Ninus skulle naturligvis også være med <3

Lækkerpot!
Lækkerpot!
Lækkerpot 2!
Lækkerpot 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *