Barselsbesøg & Barselsgaver

Barselsbesøg & Barselsgaver

Vi har efterhånden haft en del barselsgæster forbi, og forventer flere endnu i løbet af ugen.

Farmor og Farfar

Farmor og Farfar var naturligvis de første barselsgæster da de allerede ankom før Lillesøster. Vi ’tilkaldte’ Farmor og Farfar kl 2.30 natten til fredag, hvor Lillesøster blev født fredag aften. Farmor og Farfar skulle nemlig tage sig af Ida mens vi var på hospitalet. Vi havde jo regnet med, at det blot blev et par timer vi var væk, og så kunne vi komme hjem og hygge med Ida, Farmor og Farfar, men i stedet blev det jo til et længere besøg på Hvidovre Hospital, så Farmor og Farfar agerede forældre i et par dage indtil vi kunne vende hjem igen.

Farmor og Farfar havde købt en spilledåse-bamse til Lillesøster og et sæt tøj til Idas dukke-Sally, så Ida kunne give dukke-Sally tøj på ligesom Mor og Far gav Lillesøster tøj på.

Nederst gaven spilledåsen fra Farmor og Farfar, Øverst bamsen fra Kenneth
Nederst spilledåsen fra Farmor og Farfar, Øverst bamsen fra Kenneth

Tak for gaverne til pigerne, men allermest tak for hjælpen da det brændte på! :*

Onkel René

Onkel René har efterhånden allerede været forbi 3 gange og hilse på Lillesøster. Onkel René var i London da Lillesøster kom til verden og havde købt en Storesøster-gave til Ida, en sej oppustelig frisbee-tingest med Nasa-rum-teknologi, som kan svæve lidt ala en vægtløs fidus. Den skal ses i aktion 🙂

Onkel René viser store-søstergaven frem til Ida
Onkel René viser storesøstergaven frem til Ida

Onkel René har også været forbi med hjemmelavede pandekager – bare fordi! Det synes Ida var et kæmpe hit – særligt med banan og nutella!

Tak for gave og forplejning 🙂

Sabrina

Sabrina har også været forbi og hilse på Lillesøster. Sabrina & Co. afventer selv en lillesøster om 13 dage så hun kunne bruge maven som Lillesøster-holder 🙂

Tykke Sabrina med Mors to prinsesser
Tykke Sabrina med Mors to prinsesser

Sabrina havde taget fine gaver med både til Ida og Lillesøster.

Giraf bidering til Lillesøster og puslespil til Storesøster
Giraf bidering til Lillesøster og puslespil til Storesøster

Tak for gaverne til pigerne! Vi glæder os til at kunne dele ud af vores erfaringer om #2 denne gang og ønsker held og lykke med en forhåbentlig snarlig fødsel!

Krølle og Sidsel

Krølle og Sidsel kom forbi til morgenmad og havde medbragt hjemmelavede kanelsnegle til alle, som blot skulle bages i ovnen. De havde også taget den fineste kjole med til Lillesøster og en forkælelsesgave til Mor!

Den fineste kjole med blebukser til Lillesøster og lækker scrub til Mor :)
Den fineste kjole med blebukser til Lillesøster og lækker scrub til Mor 🙂

Tak for gaver, bagværk og godt selskab 🙂

Mormor

Mormor er blevet tilkaldt i en uges tid som underhold til Ida, der er hjemme fra vuggestuen i dag mandag, tirsdag og onsdag, så vuggestuen kan spare lidt personale.

Mormor kom i fredags og tager hjem på torsdag. Mormor og Ida hygger og leger på livet løs, og samtidig er Mormor eminent til at få Lillesøster til at falde i søvn, så Mor og Far overvejer at ansætte Mormor som au-pair 🙂

Mormor havde købt et fint sæt tøj til Lillesøster og en rygsæk til Ida i storesøstergave. Lillesøster fik også et pænt tilskud til at åbne sin børneopsparing – Mor og Far skal bare lige først have besluttet sig for et navn 🙂

Et fint sæt til Lillesøster fra Mormor
Et fint sæt til Lillesøster fra Mormor

Tak for gaver og allermest tak for hjælp og underhold Mormor 🙂

Sanne

Sanne var forbi et kort visit i går og hilse på Lillesøster. Sanne havde en gave med fra hende og Mors andre to veninder Merete og Marie; En kyllingeagtig bamse som kan pippe når man klapper den på hovedet.

Gaven fra Sanne, Merete og Marie
Gaven fra Sanne, Merete og Marie

Tak for besøget og tak for pipper 🙂

Kenneth

Fars buddy Kenneth kom forbi med den røde bamse-ko, der ses på billedet herunder. Kenneth havde aftalt med Far at Kenneth skulle komme forbi og lave mad til os allesammen, og det gjorde han. Kenneth spurgte hvad vi havde lyst til at spise og Mor fik i spøg sagt entrecote, og det skulle man kun sige een gang – så stod der entrecote på bordet til aften 🙂

Nederst gaven spilledåsen fra Farmor og Farfar, Øverst bamsen fra Kenneth
Nederst gaven spilledåsen fra Farmor og Farfar, Øverst bamsen fra Kenneth

Tak for ko og entrecote Kenneth 🙂

Morfar og Bedste Grete

Morfar og Bedste Grete har endnu ikke været forbi, men de har været betænksomme og sendt en påske-/storesøster gave til Ida – 1 påskeæg fyldt med snolder og 4 nye Pixibøger, som altid er et stensikkert hit hos Ida. Morfar og Bedste Grete har også sendt en tillykke-blomst, som vi også takker for.

Ida fik et påskeæg med snolder og Pixibøger!
Ida fik et påskeæg med snolder og Pixibøger!

Lisa

Mors australske veninde Lisa, som tidligere har lavet en traktor til Ida, har sendt en lignende traktor til Lillesøster – blot i en anden farve og med andet mønster.

Gaven fra Mors veninde Lisa i Australien
Gaven fra Mors veninde Lisa i Australien

Thanks a bunch Lisa!

Flere hilsner

Olde-Ellen og Fars kolleger har sendt fine blomsterbuketter for at gratulere med Minitutten, og Olde-Tove har givet et fint bidrag til Lillesøsters kommende børneopsparing.

Tak for det hele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *