Mellemørebetændelse

Øv bøv, Ida har fået mellemørebetændelse. Idas temperatur steg til 38,8 i aftes og i morges var den igen på 38,9 så Mor ringede til lægen i morges og fik en akuttid kl 12, som lægen havde sagt vi skulle da vi var forbi i tirsdags. Og heldigvis for det, for Idas venstre øre var nu ‘højrødt’ og hun blev betegnet som ‘højfebril’.

Mor havde Ida med på biblioteket i formiddags indtil vi skulle til lægen, men Ida havde for ondt til hun synes det var rigtig sjovt. Vi fik dog samlet et par puslespil, leget lidt med bamse og kylling og læst et par bøger før vi cyklede videre hen til lægen.

Hos lægen sad Ida SÅ fint på Mors skød og blev først kigget i øret og derefter målt i øret. Hun sagde ikke en lyd selvom måleapparatet drillede lidt og lægen måtte gentage målingen et par gange før han fik et ordentligt resultat. Han lyttede også lige på Idas lunger igen for at sikre, at der stadig ikke sad noget der, og igen sad Ida helt stille uden at sige en lyd. Hun var SÅ sej og havde bestemt fortjent den lille snurretop hun valgte fra lægens kurv med ting til børn.

Lægen ordinerede penicilin og Mor susede på apoteket så hurtigt hun kunne mens Far tog sig af Ida så Ida kunne nå at få første dosis penicilin før hun skulle sove lur. Ida drak pænt penilicilinen og blev derefter puttet i sin seng, hvor hun faldt i søvn på 2 minutter. Helt træt og sløj.

Stakkels Lilletut. Nu håber vi bare Idas helbred bliver ‘nulstillet’ før Lillesøster melder sin ankomst så vi er færdige med al den sygdom for nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *