Kom nu ud Lillesøster, vi er klar!

Termin

I morgen rammer vi terminsdatoen – 25. marts. 2014. Der er dog ingen tegn på at Lillesøster er på vej ud. På onsdag skal Mor til akupunktør igen – denne gang med henblik på at sætte lidt gang i fødslen…. meeeen lad os nu se 🙂 Torsdag har Mor en aftale hos jordemoderen til at lave status på om Lillesøster snart vil ud – og om hun vender rigtigt.

Vi venter i spænding 🙂

Projekt pigeværelse: Done!

Lillesøster kan dog godt se at smutte sydpå. Nu er vi nemlig helt klar. I weekenden satte Mor Far og Farfar i arbejde så pigeværelset nu er helt færdigt (…hvis det kan blive det 🙂 ). Og det er blevet SÅ fint – se selv her!

Puslepladsen er klar til både Lillesøster og Ida
Puslepladsen er klar til både Lillesøster og Ida

Om et par måneder når Lillesøster og Mor er klar til det er det meningen at puslebordet bliver rykket hen ved siden af Idas seng og så skal Lillesøsters seng stå der hvor puslebordet står i øjeblikket.

Værelset set fra puslepladsen
Værelset set fra puslepladsen
Idas corner
Ida’s corner
Mor har syet en stor pude til Idas seng i stedet for sengeranden
Mor har syet en stor pude til Idas seng i stedet for sengeranden

Efter Idas indkøringsperiode i vuggestuen, hvor hun har haft problemer med at falde i søvn, har vi fjernet hendes sengerand fra sengen så hun kan se ud. I stedet har Mor syet en stor pude, der passer i sengen så Ida stadig har et par bløde hjørner at krybe op i i løbet af natten. På sigt når Ida ikke længere vil finde sig i at sove i tremmeseng er det planen, at vi fjerner gitteret så hun selv kan gå i og ud af sengen, og så kan pude også fungere som ryglæn når der skal læses godnathistorier.

Ida har fået sin egen zoo i ae-højde
Ida har fået sin egen zoo i ae-højde

Ida er stadig tosset med dyr og især ‘graffer’ (giraffer) er i høj kurs! Ida har igen i dag været med Jane i zoo. Det er et stort hit lige meget, hvor ofte Ida er forbi. Fra d. 1. april udvider zoo åbningstiden frem til kl 17 mod kl 16 i dag, så Ida og Jane kommer til at kunne nå lidt længere rundt end på den time de omtrent når efter vuggestuen i dag.

De nye bogkasser, som Mor har tapetseret, er blevet hængt op
De nye bogkasser, som Mor har tapetseret, er blevet hængt op

Far og Farfar blev sat i fuld sving med at skrue bogkasserne fast på væggen efter nøje instrukser fra Mor – og de to håndværkere klarede det super godt! Mor er MEGET tilfreds med indsatsen og ikke mindst resultatet 🙂 Bogkasserne har kostet ca. 330 kr. + lidt lim og papir, som Mor havde i forvejen, så det er en billig løsning, der nemt kan bygges videre på, hvis vi synes vi får brug for mere plads til Lillesøsters ting 😉

Det eneste hængeparti vi nu har på pigeværelset er at få sat et gardin op. Der er ganske vist et rullegardin med mørklægning i, men da det ikke slutter tæt til vinduet er der meget lyst inde hos Ida tidligt om morgenen, hvilket har resulteret i, at hun er stået op kl 6 om morgenen den sidste uge. I går lavede Mor og Far en midlertidig lappeløsning og den virkede heldigvis efter hensigten for Ida sov helt til kl 7.15 i morges! 🙂 Luksus…

Det nye gardin er bestilt efter mål hos en stof-butik, men det har en leveringstid på 3-4 uger, så vi må leve med lappeløsningen lidt endnu – og ellers ser vi blot frem til skiftet til sommertid på søndag så vi vinder en time igen 🙂

Pre-Barsels-Besøg

Lidt spontant aftalte vi i sidste uge et besøg af Farmor og Farfar i weekenden. De dukkede op lørdag formiddag og smuttede igen søndag eftermiddag. Det var SÅ hyggeligt og de havde bilen fyldt op med små gaver til os alle – vi nævner i flæng: En ny strikket kjole til Ida, et strikket tæppe til dukke-Sally, nye suttesnore til Lillesøster, 2 bøtter med vanillekranse, hjemmesyltede rødbeder mv. Som tak satte vi Farmor til at underholde Ida og Farfar blev sat i sving sammen med Far. Udover pigeværelset var der nemlig også et par andre projekter i lejligheden der skulle fikses, så der var nok at se til og tiden blev brugt flittigt!

Tiden gik lynhurtigt, så vi er glade for at vi snart ser Farmor og Farfar igen…. hvis hende Lillesøster da ellers har tænkt sig at komme ud en dag!

I næste weekend kommer Mormor på besøg fra fredag til søndag så her står den igen på aflastning, leg og hygge for hele familien. Skønt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *