Hænderne fulde…

Gæt en mave!

Nedenstående billede viser fotos af Mors mave 37+2 fra de to graviditeter. Stem med under billedet – hvilken en af maverne tror du Mor løber rundt med nu? og hvilken en gemte Ida sig i? Svaret får du nederst i indlægget, men husk lige at stemme først alligevel 🙂

To maver som er 37(uger)+2(dage) henne
To maver som er 37(uger)+2(dage) henne

[poll id=”3″]

Begyndende veer / Kraftige plukkeveer

I løbet af den sidste uges tid er Mor begyndt at have kraftigere plukkeveer og af og til føles de som begyndende rigtige veer. Særligt da Mor og Ida var i Netto tidligere på ugen fik Mor kun med nød og næppe bakset sig hjem med pose, Ida og sig selv – på trods af at distancen kun er 100 meter+2 etager. Mor ringede med det samme til Far som kørte mod DK selvom vi godt vidste at der formentlig ikke ville ske mere når først Mor kom ind og sidde lidt, men vi synes ikke vi ville tage chancen. Mor har også vågnet et par gange med ve-lignende smerter, men der kommer kun et par enkelte så forsvinder de igen.

Måske hende Lillesøster alligevel ikke er lige så skidt til at møde til tiden som Ida var. Vi får at se! Farmor og Farfar er i hvert fald på standby og er så småt begyndt at pakke så de kan drøne øst-på og tage sig af Ida når det rigtig sker.

Sygdomstutten (igen, igen….!)

Den sidste uges tid har Ida været forkølet og hostet og fredag måtte hun igen måtte have en sygedag hjemme da hun havde kastet op natten til fredag og igen fredag morgen. Hun fik det heldigvis bedre i løbet af dagen og stoppede med at kaste op, men hun var en sløv og træt banan.

Selvom man er syg kan man godt løbe rundt og danse iført nissehue
Selvom man er syg kan man godt løbe rundt og danse iført nissehue

Ida hoster stadig en del og næsen løber så hun forstyrres lidt når hun sover lur og nattesøvnen har også lidt under det. Vi håber hun er helt på højkant igen i morgen.

Ny uro til Lillesøster

Mor har haft overskud til at lave en ny uro til puslebordet til Lillesøster (og Ida). Kuglerne er fra Søstrene Grene, musetrappe-cirklerne har Mor selv lavet og stjernen har Mor bundet sammen af nogle fine røde pinde som Ida og Mor fandt en dag i Søndermarken.

Lillesøsters nye uro
Lillesøsters nye uro
Mor og Ida har fundet de fine røde grene i Søndermarken på en gåtur
Mor og Ida har fundet de fine røde grene i Søndermarken på en gåtur
Sådan bliver Lillesøsters view fra puslebordet
Sådan bliver Lillesøsters view fra puslebordet

Weekendhygge!

Lørdag og søndag har Mor haft et par veninder fra Jylland på besøg. De overnattede dog hos en anden veninde som også bor i København. Mor og tøserne var inde og spise på Michelin restauranten Kong Hans’ Kælder, hvor de fik SÅ lækker mad, derefter gik turen til ballet på Det Kongelige Teater og søndag formiddag stod den på brunch og rundtur på Nationalmuseet.

De fire damer
De fire damer
En tur på Det Kongelige Teater
En tur på Det Kongelige Teater
Pludselig rejste alle sig og Dronning Magrethe og Prinsgemalen satte sig ind i Kongekabinen. Fint skal det være!
Pludselig rejste alle sig og Dronning Magrethe og Prinsgemalen satte sig ind i Kongekabinen. Fint skal det være!
Sanne i fuld gang med brunch på Nationalmuseet
Sanne i fuld gang med brunch på Nationalmuseet
Marie og Merete...
Marie og Merete…

Da damerne igen havde vendt næsen mod Jylland tog Mor hjem til Far og Ida og vi besluttede at gå en tur ud og nyde det skønne forårsvejr.

Forår i Søndermarken!
Forår i Søndermarken!

Ida var dog hverken i gå-lang-tur eller køre-i-klapvogns-humør så vi gik hurtigt hjem igen og gik i stedet om i gården for at lege i sandkassen. Her tog fanden ved Far, som pludselig gik i gang med at rive og fjerne blade i gården, og så var han ellers beskæftiget de næste par timer, imens Mor og Ida legede og hjalp en lille bitte smule.

Far river blade sammen
Far river blade sammen
Ida hjælper Far med at feje
Ida hjælper Far med at feje
De små nødder, som Ida fandt skulle selvfølgelig også over i trillebøren
De små nødder, som Ida fandt skulle selvfølgelig også over i trillebøren
Bladene skal samles i trillebøren og køres væk
Bladene skal samles i trillebøren og køres væk
Dyb koncentration i sandkassen!
Dyb koncentration i sandkassen!
Pyyyyyha, en tung skovl!
Pyyyyyha, en tung skovl!
Dyyyt, dyyyyt siger næsen!
Dyyyt, dyyyyt siger næsen!

Mor og Ida nåede også at kigge på vintergækker, krokus og erantis nede i gårdhaven og konstatere, at det nu var rigtigt forår!

Ta-da-daaaaah!

Herunder får du svaret på mave-quizzen:

Til venstre: Lillesøster. Til højre: Ida
Til venstre: Lillesøster. Til højre: Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *