Vuggestue-sygdom

Vuggestue-sygdom

Efter 3 uger blev vi ‘endelig‘ ramt af en god omgang vuggestue-sygdom. I fredags begyndte Idas næse at løbe og lørdag, søndag, mandag, tirsdag og onsdag har Ida været været ramt af snot, hoste og feber. Oveni har Ida nye hjørnebisser på vej og er meget øm og ked af det, så Ida har fået en del børne-panodil mikstur den sidste uge for at hjælpe hende med at falde til ro.

Ida har været hjemme hos Mor mandag, tirsdag og onsdag, hvor hun har været en ked-af-det-tut, som bare ville hænge på Mor og kun har haft få gode og glade øjeblikke. I dag kom Ida i vuggestue fra 10-13.30 og i morgen får hun ca. samme dag, så hun ikke helt glemmer hvordan det er med den der vuggestue.

De sidste par dage har Mor også stået for tur og er blevet godt snottet. Vi håber vi snart er friske igen…. før vi bliver ramt af næste omgang Vuggestue-sygdom 🙂

MinTicker.dk Ticker

Farmor til undsætning

Far har været i Sverige på forretningsovernatning de sidste par dage, så vi har importeret Farmor direkte fra det mørke Jylland som erstatning og underholdning. Farmor kom i tirsdags og bliver til i morgen fredag, så Mor har haft god opbakning til sygdoms-Tutten mens Far har været væk. Ida har dog ikke været helt så god en legekammerat for Farmor som hun plejer at være, men der er vanen tro indtaget masser af kaffe, tegnet, leget med bondegård og masser af andre sager.

Ida og Farmor spiller kort
Ida og Farmor spiller kort
Riiiimelig chilleren high-tech toddler!
Riiiimelig chilleren high-tech toddler!

Farmors Nyeste Kreationer

Farmor har overgået sig selv – igen igen!

Herunder ses de nyeste kreationer, som Farmor har produceret efter Mors bestillinger 🙂

Slå-om trøje til Lillesøster
Slå-om trøje til Lillesøster
Ny vest til Ida
Ny vest til Ida
Ny varm trøje til Ida (som Farmor har strikket på uden opskrift kun ud fra et billede som Mor sendte hende!!)!
Ny varm trøje til Ida (som Farmor har strikket helt uden opskrift kun ud fra et billede som Mor sendte hende!!)!

Hun er sej hende Farmor 🙂

Mor på Bornholm

Fra fredag til søndag holdt Mor Ida-fri et par dage og tog et par dages afslapning på Bornholm hos hendes veninde Julie. Programmet stod på ren afslapning, hygge, god mad, spa-dag og en smule shopping. Mors krop trængte i den grad til at slappe af og til at få sovet efter nogle hårde uger med Ida efter institutions opstart.

Mor og Julie havde en super hyggelig weekend mens Far kæmpede med Idas snot og hoste derhjemme.

Lækker hjemmelavet brunch på solskinsøen!
Lækker hjemmelavet brunch på solskinsøen!
Hvide huer er SÅ in på Bornholm!
Hvide huer er SÅ in på Bornholm!

Tak for en hyggelig weekend Jules!

Lillesøster Forberedelser

Vi er så småt gået i Lillesøster-forberedelses-mode herhjemme – maven vokser, og det samme gør fryserbeholdningen af retter lige til at varme op i de første uger efter Lillesøsters ankomst. Beholdningen står nu på suppe, gryderetter og Farmors boller-i-karry.

Mor var til uge 32 graviditetstjek hos lægen i tirsdags og Lillesøster ser ud til at være stor og fin – hun har dog ikke vendt sig og står ikke fast i bækkenet endnu – men det har hun også 2½ uge til endnu. Derefter står den på vendingsforsøg, men mon ikke hun selv når at komme på plads før tid er. Det håber vi 🙂

Næste uges to-do-liste indeholder vask af babytøj og pakning af barselstasken til hospitalet og så skulle vi så småt være klar til at Lillesøster bliver bagt færdig.

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *