Status Lillesøster

21+0

I dag er vi trådt ind i uge 21 i graviditeten med Lillesøster. Maven er stadig ikke så stor, og kunne stadigvæk godt bare være en kagedunk – men det er det altså ikke.

Mor og Lillesøster
Mor og Lillesøster

Hvis Lillesøster følger gennemsnittet er hun omkring 27 cm fra hoved til fod nu og vejer ca. 450 gram. Dvs. hun er næsten ‘halvt færdig i længden’ men mangler altså stadig en masse vægtmæssigt. Vi får dog først et rigtigt skøn på Lillesøster når vi skal til læge eller jordemoder igen, og det bliver først når vi er retur i København. Mor har taget ca. 3-4 kg på nu, hvilket vist også er meget standard, men dog næsten 1 kg mere end det var tilfældet med Ida.

Det er en lille livlig fis, der gemmer sig derinde og som sparker og laver koldbøtter på livet løs. Far har efterhånden også fået lov at mærke en del spark – særligt om aftenen, når mor og far lige er smuttet i seng er der liv i Lillesøster. Ida er også blevet sparket i rumpen et par gange når hun sidder på mor og læser bog, hvis Lillesøster synes hun sidder lidt for klemt. Dog er sparkene stadig så lette at Ida intet bemærker. I nat var Lillesøster endda så livlig at mor vågnede af den unge dames spark. Og vi er stadig kun halvvejs!

Mor har det stadig godt. Lidt ligamentsmerter og lidt træthed – og så mest en blanding af glæde og afmagt over at der lige lidt er endnu en lille fis at tage hensyn til herhjemme 🙂

MinTicker.dk Ticker

Idas nye vinterstøvler

Ida og mor trodsede regnvejret i morges og tog på julegaveindkøb i Amsterdam. Det blev dog kun til en hurtig omgang for det var koldt og vådt. Heldigvis fik vi det vi kom for samt et par vinterstøvler til Ida så hun er vinterklar.

Idas nye Hello Kitty vinterstøvler fra Crocs
Idas nye Hello Kitty vinterstøvler fra Crocs
Ida er SÅ glad for de nye støvler
Ida er SÅ glad for de nye støvler

Ida har haft kolde fusser de sidste gange når vi har været på tur på trods af strikkede sokker i gummistøvlerne, så mor tænkte at vi hellere måtte finde et par ordentlige, forede vinterstøvler til Ida. Idas sommersandaler fra Crocs har været toplækre og mor har indset, at hun må droppe sin baby-nærrighed når det kommer til sko – også selvom de ikke kan bruges i ret lang tid. Hellere betale lidt ekstra og så få noget som vi med sikkerhed sidder godt på Idas fusser. Ida kan trods alt ikke selv fortælle om skoene klemmer eller om hun fryser fusserne. Og nu ved vi jo at det er en Lillesøster der kommer, så hun kan måske arve de fine lyserøde støvler, hvis ikke Ida slider dem helt op.

Mor valgte at kigge på støvler i Crocs butikken fordi Crocs fodtøj er SUPER let og dermed meget nemmere for Ida at slæbe med. Ida faldt pladask for de lyserøde Hello Kitty støvler og var ikke meget for at skulle have dem af igen.

Mor synes det er SÅ svært at købe sko til Ida da det er umuligt at mærke, hvor tæerne går til. Heldigvis havde mor sin udklippede Ida-fodmåler med i pungen (et trick Mor lærte da hun var ung pige i huset for år tilbage) så Mor kunne sikre sig, at der også var lidt plads at vokse på til vinter. Ida endte derfor med at få et par støvler i str. 22-23, hvilket er ca. 1 str. større end hendes fødder er nu, men fordi støvlerne er så lette kan Ida sagtens gå rundt i dem.

Omrids af Idas fod - lige til at teste skostørrelser!q
Omrids af Idas fod – lige til at teste skostørrelser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *