Institutionsplads

Institutionsplads

I dag har vi fået tilbud om – og accepteret –  institutionsplads til Ida. Ida kan starte den 6. januar i Vuggestuen Eventyrhaven på Frederiksberg.

Far og Mor har dog valgt at opretholde Ida på ventelisten til de to institutioner hun oprindeligt var opskrevet til, da de ligger meget tættere på lejligheden på Frederiksberg. Eventyrhaven ligger knap 2 km fra hvor vi bor…. men det er via Valby Bakke så Mor ser frem til at få gode cykelbimser med tiden :s Heldigvis går der også bus direkte fra dør til dør.

Rutevejledningen er til at hitte ud af!
Rutevejledningen er til at hitte ud af!

Mor og Far kender ikke institutionen, men har læst en masse positivt om den på nettet, så vi satser på at det holder stik – og ellers må vi se på det, hvis vi ikke bliver tilfredse.

Nu glæder vi os bare til at komme tilbage til DK og få Lilletutten i institution så hun kan få en masse nye venner og få brændt noget krudt af.

Stadig en syg Tut

Bedst som vi troede Ida var i bedring efter en dag uden opkasning i går har Ida igen i eftermiddags kastet op. Så Mor måtte lave en lynevakuering i stuen og iværksætte operation ‘vask af Tut’, ‘vask af Idas og mors tøj’ og ‘vask af stue’. Pyyyyh, Mor synes det er hårdt at være alene med Ida når hun kaster op. Man får jo ikke noget varsel om at hun har det dårligt og pludselig har tænkt sig at kaste op ud over det hele! I timerne bagefter løb mor derfor rundt efter Ida med en skål i tilfælde af der skulle komme mere. Det kom der heldigvis ikke og nu sover hun sødeligt i sin seng.

Mor er ikke længere så sikker på det skyldtes pasta med tomatsovs, men nok nærmere en maveinfluenza som en dreng og hans mor lige havde haft da vi mødte dem i torsdags til babyrytmik. Øv bøv. Mor håber virkelig ikke hun også bliver ramt, for det er ikke en sund omgang til Lillesøster, og Mor skal desuden være alene med Ida hele tirsdag og onsdag igen mens Far er i Sverige og arbejde. Vi krydser fingre for god bedring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *