Planlægning, planlægning, planlægning!

Bryllupsplanlægningen skudt i gang

Så er datoen endelig sat for det forestående bryllup. Det bliver den 27. september 2014. Datoen er baseret på at vi gerne vil vente nogle måneder efter Babylils ankomst til familien og samtidig vil vi gerne have et sensommerbryllup. Den endelige dato blev dog valgt på baggrund af, at det var der vi kunne få den hytte som vi gerne vil afholde brylluppet i.

Der blev friet, og der blev sagt ja!
Der blev friet, og der blev sagt ja!

Valg af lokation

Vi blev hurtigt enige om at vi blev nødt til at finde et sted, hvor der var overnatningsmulighed for mange personer, da begge vore familier og vennekredse er spredt udover hele landet.

Valget faldt på spejderhytten Wigwam, som ligger ved Horsens. Ingen af os har været der før, så vi har alene vurderet ud fra billederne på hjemmesiden og på andres online bryllupsberetninger fra stedet, og da hytten allerede er booket langt ind i 2014 sprang vi til og bookede den.

Hytten set udefra
Hytten set udefra

Nu er to af de vigtigste ting faldet på plads – så mangler vi bare resten 🙂

Koordinator-Mor er naturligvis allerede godt i gang med at lave mange, lange lister så vi ikke glemmer noget.

Barselsordning endelig faldet på plads

Mors kommende barselsordning med Oticon er nu endelig faldet på plads og det er i fællesskab blevet besluttet, at Mor ikke skal tilbage på arbejde imellem de to barselsperioder. I stedet afholder Mor sin restferie og går derefter på orlov fra jobbet i tiden imellem de to barselsperiode.

Mor ville kun kunne nå at være på job i ganske få uger før hun igen ville skulle på barsel med Babylil og det har vi valgt at droppe så Mor nu forlænger sin periode som hjemmegående frem til start 2015. Pyyyyh, det synes at være om lang tid, men med Lilletutten i fuldt vigør og Babylil på vej bliver der nok at se til.

Beskæftigelsens mester!
Beskæftigelsens mester!

Dertil kommer flytning tilbage til Frederiksberg midt december, nyt job til Far efter jul og indkørsel af Ida i institution lige før Babylil kommer så Ida kan komme ud og få nogle nye legekammerater og blive udfordret af nogen på hendes egen alder.

Jojo, det bliver en travl – men spændende periode for den lille familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *