Resten…

I går blev mor så begejstret for Idas første skridt at hun slet ikke havde tid til at lave resten af den planlagte opdatering – så den får I her 🙂

Haven

Haven er kommet til at se rigtig have-agtig ud med grønt tæppe på gulvet (beregnet til udendørs brug).

da elsker at være ude på altanen, men betongulvet har været meget koldt og vi har længe talt om at lægge noget kunstgræs eller lignende på. Det faldt vi så over da vi var i byggemarkedet i lørdags og iiiiih, hvor synes Ida det er skønt at trisse rundt på.

Ida nyder at være udenfor
Ida nyder at være udenfor

I går kom det første rigtige sommerglimt, så mens Ida sov lur sad mor ude på altanen med en kop kaffe og en bog og nød solen. Sommerglimtet varede dog kun til frokost, men det gjorde ingenting, for når klokken når 12 er der alligevel ikke meget sol tilbage på altanen. I skrivende stund gentager mor successen fra i går og siddet på altanen med kaffen i 21 grader – skønt! I dag og i morgen skulle det dog blive sommer hele dagen med henholdsvis 27 og 29 grader. Mor planlægger at tage Idas badekar ud på altanen så Ida kan soppe lidt, hvis det bliver så varmt som lovet.

Den første af mors pinseliljer er også tittet frem i haven – lidt sent da pinsen forlængst er overstået, men smuk – det er den – og mor er helt tosset med pinseliljer!

Den første pinselilje
Den første pinselilje

Projekt: Installation

Mor har længe grublet over, hvad vi skulle bruge de to store kroge over sofaen fra et tidligere billede til og langt om længe besluttede hun sig for at bygge en ramme, spænde stof udover som lærred og sætte nogle hylder på.

Mor fik lidt hjælp af far så stoffet kom til at sidde helt stramt, men ellers har mor selv stået for resten, når Ida har været ude og sove. Resultatet ses herunder og Mor synes selv det er blevet ret fint.

Ida er også glad for hylden og vil gerne løftes op og kigge på billederne tit så vi kan fortælle hende hvem der er på billederne “Ida, Ida, Ida, Ida, Ida og mor og far!”.

Den nye installation i stuen
Den nye installation i stuen

Da mor og Ida var i Ikea efter hylder i fredags købte vi også et lille sæt med et bord og to stole til Ida. I venteværelset hos kiropraktoren har de et lignende og Ida synes det er hyggeligt at sidde og samle klodser ved bordet, så mor synes også Ida skulle have sådan et sæt. Så kan hun senere hen bruge det til at tegne ved og hjælpe mor med kagebagning etc.

Idas nye bord og stolesæt
Idas nye bord og stolesæt

Ny artikel på Babybusiness

Mor har også skrevet en ny højaktuel artikel til Babybusiness med gode råd til hvordan man kommer mest smertefrit igennem flyveturen med en baby. På lørdag drager vi afsted på Idas 15. flyvetur og mor er efterhånden blevet spurgt af flere venner og bekendte hvordan man undgår propper i ørene, så mor tænkte at det måtte være aktuelt med en artikel om emnet. Artiklen finder du her!

Gudfar Renés 30 års Fødselsdag

Den 15. juni blev Idas gudfar 30 år. Det fejrede Ida med flaget og vi sendte ham selvfølgelig et billede af hans skønne guddatter, som ses herunder.

Tillykke Onkel René!
Tillykke Onkel René!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *