Verdensborgere

Mama’s Night Out

Ida og mor har været rigtige verdensborgere de sidste par dage. I aftes var mor afsted til “Mama’s night out” og spiste middag med 6 andre internationale mødre (3 spaniere, 2 amerikanere og en skotte). Allesammen nogen fra samme område af Amsterdam. Det var super hyggeligt at møde nye mennesker og maden var fantastisk – og som med alt andet hernede – billig! Lige et link til restauranten, hvis nogen mangler inspiration: http://www.restaurantbond.nl/

Der var oprindeligt 20 personer tilmeldt på Facebook, men som det ofte sker med Facebook-arrangementer dropper folk fra i sidste øjeblik med dårlige undskyldninger – mor synes i hvert fald det var pudsigt at der pludselig var 5 syge børn som fædrene ikke kunne tage sig af. Dårlig stil! Heldigvis var de der mødte op super søde og vi havde en hyggeligt aften, og egentlig var det fint vi ikke var flere for man når alligevel kun at tage rigtig med dem, som lige sidder omkring en.

Mor var kun væk 3 timer, men det føltes som en helt dag og var SÅ dejligt. Mere af den slags tak!

Hovedretten
Hovedretten
Desserten
Desserten

Der var også en forret, men den var væk før nogen nåede at få et billede af den – så lækker var den!

March 7-12 Month old – Monthly Meetup

I dag var mor og Lilletutten så på tur igen. Denne gang til legestue arrangement som vi har været den en enkelt gang tidligere. Sidste gang var det for Newborns (0-6 mdr), men nu er Ida blevet gammel nok til at være med på det store hold for de lidt ældre børn.

Denne gang var der 11 tilmeldte og vi startede den første halve time med kun at være 2. Heldigvis dryssede der lidt flere ind og vi var 4-5 stykker da mor og Ida gik igen et par timer efter. Ida havde ikke rigtig sovet sin formiddagslur som hun plejer så hun var en smule træt og stadig lidt bisse-plaget. Efter et par timer på Café Giraf, som i øvrigt er et virkelig hyggeligt sted at tage hen med børn i Amsterdam, var Ida ved at være træt og mor synes hun var ved at blive lidt varm, så mor og Ida pakkede sammen og smuttede hjemad. Der var dog ingenting at mærke efter en lille lur på vejen hjem.

Mor sippede kaffe og snakkede med de tre damer og deres bebser, og Ida charmerede vidt og bredt med sit store smil. Der var en tysker (med baby på 6 mdr), en amerikaner (baby 10 mdr) og en finne (baby 10 mdr). Mor synes de alle var rigtig søde og har aftalt at mødes igen med den tyske pige allerede på mandag og tage en tur i en rigtig legestue (Robbeburg). Vi har også planer om at tage de to små med i svømmehal – muligvis onsdag. Det bliver spændende!

Familietur til Den Bosch

I morgen er det planen, at vi drager afsted på en lille familietur til en by lidt sydligere i Holland. Den Bosch (det betyder ‘Skoven’).

Oprindeligt var aftalen at tage afsted med en anden dansker vi kender hernede sammen med hendes hollandske kæreste. De er dog sprunget fra i dag så nu bliver det kun far, mor og Lilletutten, der skal afsted – vel og mærket, hvis ikke Ida får mere ondt i bisserne.

Mor og far havde satset på at det andet par vi skulle have været afsted med kunne have ageret guider, men nu må vi selv i aktion da vi ingen idé har om hvad der er af sights i byen, men det skal nok blive hyggeligt med lidt familietid!

Turist-tur here we come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *