Farmor og Farfar på besøg

I den forgange uge har vi haft besøg af Farmor og Farfar. Oprindeligt var planen at far skulle have været i Sverige til møde nogle dage i denne uge og derfor var Farmor og Farfar tilkaldt for at hjælpe med pasning af Ida og selvfølgelig for at hygge med Lilletutten og mor 🙂 Fars møder blev dog flyttet så det endte ud med bare at være et hyggebesøgaf med hele familien.

Farmor og Farfar kom onsdag eftermiddag og tog afsted igen søndag morgen. I løbet af ugen har vi haft en masse tid til hygge, men traditionen tro har Farmor og Farfar også været sat i arbejde. Farfar med diverse praktiske projekter – typisk involverende elektricitet. Farmor med strikkeprojekter og med underholdning af Lilletutten mens mor og far har lavet andre projekter.

Dette visit indebar følgende:

-Ophængning af ny spisebordslampe

-Trækning af strøm og opsætning af lampe på altan

-Opsætning af natborde (efter visit i Ikea og byggemarked)

-Reparation af trøje og suttesnor samt hækling af ny suttesnor

-Færddigørelse af 3 nye trøjer og en halsedisse til Lilletutten

-Udarbejdelse af udendørs seng til Lilletutten (del 1)

-Dødserklæring af mors symaskine (RIP)

-Fiksning af køkkenlampe

-Og en masse andet!

 

Idas nye udendørs seng

Efter lidt brainstorming besluttede mor og far i samråd med Farfar at udbygge en Ikea seng frem for at bygge en krybbe helt fra bunden. På den måde var vi sikre på at der ikke var splinter, skarpe kanter og giftig maling involveret.

Løsningen blev derfor at finde en egnet seng i Ikea og så selv montere vandtætte sider og kaleche. Første arbejdsdel bestod i at sætte siderne på, sætte 2 hjul og håndtag på så den kan flyttes rundt uden at Ida selv kan rykke med den. Der blev monteret sele så hun ikke stikker af og der blev sat kalecheholdere på så der hverken kommer sol eller regn ned til Lilletutten. Mor lavede også et dækken, der kan sættes på med velcro så der ikke kommer vand og vind ned i kabinen ovenfra. Nu mangler mor blot at få lavet og monteret kalechen, udarbejde et myggenet til sommer samt sy en madrasbeskytter så den ikke får fugt. Mors symaskine er dog afgået ved døden så mor må købe sig en ny før sengen kan laves færdig.

Idas nye udendørs seng
Idas nye udendørs seng

Tak for besøget Farmor og Farfar! Vi ses snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *